Episke plast mister baller av resirkulert HDPE brann

Episke plast mister baller av resirkulert HDPE brann

Date:Nov 16, 2016

En brann brøt ut på Epic plast (Lodi, CA) morgen og 9 november. Selskapet produserer 100% resirkulert plast kanter produkter for profesjonelle landscapers og huseiere. Ingen strukturer ble skadet og ingen ble skadet, ifølge en rapport fra Christina Carmejo, nyheter-Sentinel personalet skribent.


To motorer ble først sendt for å sette ut brann, men som flammene ble truet andre strukturer i området, en full struktur brann team av fire motorer og stige ble kalt til åstedet. Flammene var under kontroll i omtrent en time.


Bataljon Chief Brad Doell fortalte nyheter-Sentinel at avdelingen skulle tale med ledelsen om "Lagringsmetodene" til de store baller av resirkulert HDPE. "Dette er den andre brannen her i det siste året," sa Doell nyheter-Sentinel.


Episke plast gjør en proprietær produkt kalt Benda styret, 100% resirkulert plen og hage kanter som er en fleksibel og enkel å installere alternativ til naturlig tre. Selskapet produserer også episke kanten, en 100% resirkulert plast og tre kanter produktet.

Et par: Coca-Colas Smartwater får hjelp fra partnere for å gjenvinne sin PET Liners

Neste: Orbis høydepunkter gjenbrukbare emballasje løsninger på Pack Expo