Opplysende pallindustriyear-end Sammendragskonferanse

Opplysende pallindustriyear-end Sammendragskonferanse

Date:Jan 19, 2021

Så glad for at oppsummeringskonferansen ble avholdt sist fredag.

Alle avlyste konferansen med en spent stemning.


Årsslutt er et godt tidspunkt å gjennomgå programmene dine for å gjøre dem klare for neste år. Vanligvis, denne tiden av året ting tregere på grunn av helligdager du kan ha litt tid til å fokusere på anbefalingene nedenfor.

Oppsummering ved årsslutt

Det er avgjørende at du utvikler en oppsummering ved årsslutt og sender den ut til så mange som mulig.

Dette vil gi da vite dine suksesser samt utfordringer i det siste året. Du kan bruke dette til å skryte av suksessene, noe som kan føre til mer støtte samt budsjett.

  1. plast paller

  2. plast pall bokser

  3. plast wheelie skuffer


I tillegg, ved å skissere utfordringene, kan du kanskje motivere andre til å hjelpe og eller gjøre nødvendige endringer i teamene sine som vil hjelpe deg med å forhindre

disse problemene.

Årlig trafikk og salgsgjennomgang

Gjennomgang av innkommende trafikk og konverteringer i løpet av året for å se etter trender eller nye uttrykk er en flott mulighet til å identifisere nye markeder, søkeord eller land som kan ha blitt oversett i de månedlige anmeldelsene.

Når du ser på trendene over et helt år kan du ofte finne måneder som er høyere eller lavere enn normalt, og kan justere dine årlige eller kvartalsvise planer for å maksimere disse toppene.

Ordlister for nøkkelord

Ofte oversett er selskapets lokalisering ordlister. Dette er hovedlister over ordpar som brukes i verktøy for maskinoversettelse og oversettelse. Gjennom året, du kan ha gjort mye søkeord forskning og modellering som kanskje må legges til ordlisten samt ord erstattet med de som har mer etterspørsel eller bedre match søkerens hensikt.

Hvis noen nye produkter ble lagt til i år, bør de legges til ordlisten også for å sikre at de mest relevante versjonene er integrert.

Produkter for slutten av livet


Viktigst av alt, du bør ha en god ide om den generelle fremgangen og hvilke muligheter du har for forbedring i det nye året for plastpaller, plastpallboks og plast wheelie skuffer.


Ønsker alle har en blomstrende 2021.


Et par: HVA SOM LIGGER FORAN OSS I OCEAN SHIPPING

Neste: Resirkulering Bruk Solid Palle Box Forsendelse til Korea