I nærheten av naturen, la sjelen fly

I nærheten av naturen, la sjelen fly

Date:Jan 05, 2018

I nærheten av naturen, la sjelen fly

 

- Lette pallet utvide treningsaktiviteter

 

Det samme stykket jern, kan sages smelte tap, men kan også raffineres i stål; Det samme laget, kan være middelmådig, du kan oppnå gode ting. For å forbedre teamarbeidet, 8. desember 2017, gikk 28 nye ansatte i vårt firma til Bailian Cave Base i Liuzhou for å delta i utendørs ekspansjonstrening på West Point. Opplæringsopplæring er et sett med verdiskapende treningsprosess som former teamets vitalitet og fremmer veksten i organisasjonen. Det er et sett med utendørs opplevelsestrening designet for å møte behovene til moderne teambygging.

 

Før den offisielle åpningen, trener treneren først gjennom en rekke muntre aktiviteter, og skaper en teamatmosfære, etablering av gjensidig tillit. Etterfulgt av treneren under veiledning av alle ansatte i tre grupper i tillit tilbake, åpne toget, høy høyde trebro, høy høyde trapeze, høy høyde broer, kollektiv rømning, vegg klatring og andre aktiviteter i konkurransen. Blant dem forstår oppgangen av folkemuren at lagsuccess er grunnlaget for individuell suksess; personlig suksess må være basert på felles innsats og felles støtte fra andre lagmedlemmer; hvert medlem må være modig og dristig å utfordre, oppmuntre hverandre til å beseire frykt; massevirkskap er det moralske temperamentet i å utøve viljen og dyrke evnen til enhet og samarbeid.

 

Styrken til de tre gruppene er den samme, de er forskjellige, men vi er ikke dårlige, men i prosessen, hva fikk du, hva vi opplevde, og hvordan vi trodde at de tidligere arbeidsmetoder og atferdsmønstre førte til vårt eget arbeid ? Av hindringene er forvrengningen av opplastingen utstedt for gjennomføring av hvilken innvirkning.

 

Gjennom denne opplæringen så alle lagene fordelene og ulempene ved denne gruppen, og følte også betydningen av samarbeid og kommunikasjon som lagde et godt grunnlag for fremtidig arbeid. Kolleger i praksis med å lære, erfaring med å lære å endre, ha stor nytte, har mer livsoppfattelse. Etter å ha opplevd glede av suksess brakt av engasjement, samarbeid og mot, forstår alle dypt kjernen i "ansvar, samarbeid og selvtillit" og ansvaret de burde anta som medlem av teamet. På dette tidspunktet, under intens arbeid og press, i nærheten av naturen, føler du de grønne fjellene og elvene, forbedrer arbeidseffektiviteten, mobiliserer entusiasmen og entusiasmen for arbeid, og gir et solid grunnlag for selskapets humanistiske konstruksjon og bærekraftig utvikling.

拓展训练.jpg


Et par: Samfunnsvirksomhet

Neste: Bordtenniskonkurranse i selskapet