Fordelene med plast pall-boksen

Fordelene med plast pall-boksen

Date:Oct 15, 2016

Fordelene med plast pall-boksen

Finne en plast pall boksen leverandør online kan ta noen gjør. Materialhåndtering verden vet dette produktet av mange forskjellige navn. Prøv googling "plast pall boksen" og "plast bin"-er det mer sannsynlig å finne produkter tilpasset kjøle leftover kjøttpudding optimalisere hjem skapplass og sortere ut festene sammen med din arbeidsbenk i garasjen. Seng, bad og BeGone!


Disse pall-boksen og hyller dele felles ordliste med industrielle plast bulkcontainere, men her slutter også likhetene.


Hva gjør plast pall boksen spesielt?

Bulkcontainere eller beholder hyller er industriell styrke shipping boksene spesielt designet for å trygg transport både råvarer og ferdigvarer langs ulike faser i forsyningskjeden.


Pålitelig plast pall-boksen er avgjørende for alle bransjer som ikke råd til avfall og ineffektiviteten som produktene transporteres fra produksjons-anlegg i gulvet av butikken.

Returnerbare plast pall-boksen

Lukket sløyfe distribusjon, behandling og produksjonssystemer stole på returnerbare, gjenbrukbare pakking for å begrense erstatning kostnader og forbedre ytelse.


Returnerer forholdet?


Sammenleggbare bulkcontainere er spesielt nyttig på grunn av deres høy returnere Ratio. Når en beholder hylle har losset til bestemmelsesstedet, kan det være konsolidert med andre tomme hyller i en mindre lasterommet og tilbake til starten av lukket loop - begynnelsen av forsyningskjeden.


Returner forholdet beregningene gjøres ved å ta forholdet mellom antall skjulte containere som kan sendes i løpet av en oppreist beholder.


Jo større avkastning forholdet, jo større retur frakt kostnadsbesparelser.


Eksempel: 3:1 beholderen retur forholdet betyr at tre beholdere kan sendes i løpet av en beholder under returseddelen.


Plast pall-boksen er sterke

Ødelagte beholdere kan stanse produksjon og distribusjon av produkter, sinte kunder, mistet virksomheten og oppblåst produksjonskostnadene.


En skikkelig plast kasse er formulert av tøff polyetylen og polypropylen harpikser opprette en tøff, knuse-motstandsdyktig hylle som ikke vil svikte under transport og lagring.


Og holdbarhet ikke på krevd mening at boksene plast pall er overvektig; noen bulkcontainere er laget av høy tetthet strukturelle skum og kan løftes med en finger!


Plast pall boksene er stables

Stables avmerkingsbokser plast pall avsendere å optimalisere kostbare transport og lagringen mellomrom, begrense kostnadene for mer lønnsom drift.


Plast pall boksene har ForkEntries

Pall bokser med 4-veis gaffeltruck andamp; pall jack fort oppføringer tillater dem å være raskt og sikkert lastet og flyttet uten forsinkelser eller søl.


Hva Industries bruk plast pall bokser?

Bilindustrien, mat behandling, og jordbruksindustri stole på bulkcontainere å gi pålitelig materiell bevegelse.


Plastbeholdere er et naturlig valg for håndtering næringsmiddel siden de kan damp-rengjort for enkel sanitization.

Et par: Plast oppbevaringsbokser med lokk / festet lokket beholdere

Neste: Faktorer du må vurdere når du velger plast pallen