Vurderer du plastpaller for å eksportere?

Vurderer du plastpaller for å eksportere?

Date:Jun 02, 2019

Vurderer du eksportpaller av plast?

   

En viktig fordel med plastpaller for eksport er at de ikke krever spesielle behandlinger, slik som massivtrepaller.

image

Når man tar et skritt tilbake, i løpet av den globale handelsstrømmen, kan skadedyr raskt nå hvert kontinent og skade det lokale jordbruket og skogene. Med dette i bakhodet er det laget ISPM 15 (International Standards for Phytosanitary Tiltak) retningslinjer for å regulere treemballasjemateriell i internasjonal handel for å forhindre spredning av skadedyr. Disse retningslinjene krever tiltak som varmebehandling eller røyking før eliminering av skadedyr og for å beskytte treverket mot nye infeksjoner.


Ikke-faste tømmerpaller som de som er laget av pressved, papir, metall eller plast er unntatt fra behandlingskrav. Plastpaller har vært på markedet siden 1960-tallet, men det er først de siste årene at populariteten deres for eksportbruk virkelig har eskalert.


Det må imidlertid varsles at det er mer å velge pall enn prislappen. De billigste pallene som er tilgjengelige, passer kanskje ikke best for applikasjonen din.


I økende grad har hans rolle beveget seg mot å gjennomgå kravene til kundens enhetslastapplikasjon fra det tidspunktet de tomme pallene blir losset fra leverandøren, til palletering, forsendelse og deretter håndtering og gjenvinning i utlandet. Målet er å matche den beste pallen som vil garantere en vellykket forsendelse. Å få den billigste plastpallen kan være en kostbar feil hvis det resulterer i skadede produkter eller problematiske forretningsforhold.


Et par: Ni føtter som blåser klasse, nestelig plastpall, vil ha produksjon neste uke

Neste: 450stk Sammenleggbar palleske gjør forsendelse