Vurderer du plastpaller for å eksportere?

- Jun 02, 2019-

Vurderer du eksportpaller av plast?

   

En viktig fordel med plastpaller for eksport er at de ikke krever spesielle behandlinger, slik som massivtrepaller.

image

Når man tar et skritt tilbake, i løpet av den globale handelsstrømmen, kan skadedyr raskt nå hvert kontinent og skade det lokale jordbruket og skogene. Med dette i bakhodet er det laget ISPM 15 (International Standards for Phytosanitary Tiltak) retningslinjer for å regulere treemballasjemateriell i internasjonal handel for å forhindre spredning av skadedyr. Disse retningslinjene krever tiltak som varmebehandling eller røyking før eliminering av skadedyr og for å beskytte treverket mot nye infeksjoner.


Ikke-faste tømmerpaller som de som er laget av pressved, papir, metall eller plast er unntatt fra behandlingskrav. Plastpaller har vært på markedet siden 1960-tallet, men det er først de siste årene at populariteten deres for eksportbruk virkelig har eskalert.


Det må imidlertid varsles at det er mer å velge pall enn prislappen. De billigste pallene som er tilgjengelige, passer kanskje ikke best for applikasjonen din.


I økende grad har hans rolle beveget seg mot å gjennomgå kravene til kundens enhetslastapplikasjon fra det tidspunktet de tomme pallene blir losset fra leverandøren, til palletering, forsendelse og deretter håndtering og gjenvinning i utlandet. Målet er å matche den beste pallen som vil garantere en vellykket forsendelse. Å få den billigste plastpallen kan være en kostbar feil hvis det resulterer i skadede produkter eller problematiske forretningsforhold.


Et par:Ni føtter som blåser klasse, nestelig plastpall, vil ha produksjon neste uke Neste:450stk Sammenleggbar palleske gjør forsendelse