Arbor Day - opplysende pall industri

Arbor Day - opplysende pall industri

Date:Mar 12, 2018

Yangchun mars er et godt tidspunkt å gå ut av den travle byen. På denne tiden, opplysende pall industrien holdt en Arbor Day hendelse og også gitt en sjanse til å besøke fabrikken. "


Selskapet har alltid vært forpliktet til miljøvern og offentlig velferd, men også ledet de ansatte å i fellesskap gjøre miljøvern og offentlig velferd. Vi har hevdet en tree, men også legge til vår by litt grønt!


Vannet som brukes til vann seedlings under treplanting aktiviteter hadde"mange overskrifter". Kloakk var renset gjennom kunstig våtmarker. Wetlands er kjent som "nyre jorden." Behandling av kloakk med kunstig våtmarker er som installerer en "øko-nyre" kloakk for gårdshus. Fra toppen til bunnen flyter den naturlig. Etter blir filtrert av naturlige sedimenter og sandstein, kloakken renner. Oljer og fett i medium er nedbrutt av mikroorganismer, og samtidig, Næringsstoffene absorberes av våtmarksområde planter. På denne måten er avløpsvann lagene renset å bli rent vann som kan brukes for landbruket vanning og selv drakk.


Vi vil fortsette å ta hensyn til grønne fjell og vann, beskytte miljøet og fremme byggingen av økologiske sivilisasjon. La mer folk bryr seg om gress og trær rundt dem og legge til flere grønne.


Et par: Tilpasset Dolly for sammenleggbar pallboks 1200x1000x1000mm

Neste: Happy Lyktfestival