[[TitleIndustry]]

Arbeider trygt med paller - Grunnleggende trinn (2)

Date:Apr 09, 2018

Bruk ekstrem forsiktighet hvis du står på en pall. En arbeidstaker som står på en palle kan bli skadet dersom et dekkbrett går i stykker, eller hvis arbeiderens fot blir fanget mellom dekkplanker. Avhengig av design, kan noen paller med 9-bens design være tilbøyelige til å tippe når de er tomme.


Bruk en hakke for å få tilgang til produkter på baksiden av en pall. En måte å unngå å gå på en pall er å bruke en hakke for å nå produktet på baksiden av en pall og trekke den fremover.


Vær forsiktig når du går mellom paller. Når paller er plassert side ved side i lagerholdere, kan arbeidstakere gå mellom eller på paller for å få tilgang til produkter på baksiden av pallen. Ankel- eller kneskade kan oppstå hvis arbeideren mister balanse mens han går mellom paller.


Skriv inn pallene med forsiktighet. Når du går inn i paller med varer med en stikkontakt, må du passe på å sikre lastens stabilitet ved å skrive inn riktig, og være oppmerksom på at du kan trykke pallen fremover, muligens inn i en annen arbeidstaker som kan være skjult bak lasten når du går inn. Noen fasiliteter krever en advarsel, før du går inn i en enhetslast av varer for å advare andre arbeidstakere.


Håndtering av paller er en daglig praksis på mange arbeidsplasser, og hvor det er nødvendig med sikkerhetstiltak, er et trygt arbeidsmiljø typisk resultatet. Før du begynner på jobben, ta kontakt med din arbeidsgiver for å være klar over sikker håndtering forventninger.Begrens høyden på stablede paller til 4 fot. Hvis arbeidstakere stabler eller unngår dem manuelt, må du holde maksimal stabellhøyde til et rimelig nivå for å lette lettere håndtering av paller. Ha en gaffeltruck operatør skille full stabler i halv på bruksstedet.


Pass på at paller glir fritt, eller be om hjelp. Når man manuelt flytter en trepall av en bunke, er det en god ide å sørge for at den glir fritt ved å tippe pallen litt for å sikre at pallen ikke sitter fast på pallen nedenfor med en utragende spik.


Bedre ennå, spør en kollega for å hjelpe deg med heisen.


Et par: Arbeider trygt med paller - grunnleggende trinn (1)

Neste: Heavy duty 4 Trommer Spill plastpall for petroleum Industri