Arbeidsboks

arbeidsboks

 

kort introduksjon

Lagerdeler - boks, også kalt komponentboks, er egnet for lagring og bruk av små deler, materialer og papirvarer i fabrikker og kontorer. Allment brukt i maskiner, biler, husholdningsapparater, lett industri, elektronikk og andre næringer, kan syre, alkali, olje, giftfri, smakløs, kan brukes til mat, ren og praktisk, deler boks omsetning praktisk, pent stablet, lett å administrere.

 

Den er rimelig design, god kvalitet, egnet for fabrikkproduksjon i transport, distribusjon, lagring, sirkulasjon, prosessering og andre aspekter. Komponenten boksen kan matches med en rekke logistikk container og stasjon, for en rekke anledninger lager, produksjonssted, innen produksjon ledelse blir mer og mer viktig av de fleste bedrifter for å bidra til å fullføre komponent boksen universell , integrert styring av lagringselementet, er nødvendig for produksjon og sirkulasjon foretak til moderne logistikk ledelse.

 

Overflatenes opptak av plastdeler er lavere enn 0,01%, og fuktsikker egenskapen er god. Plastdelboksen arbeidstemperatur på -30 ° C - 70.

 

Fargemerkingsadministrasjon, fargeskuff med fire fargevalg, kan lagres skuffer merket med navn og spesifikasjoner for varer, forbedre effektiviteten i ledelsen.

11.14-1.jpg