Hvorfor velge plastpallen som ditt beste valg?

- Jul 26, 2019-

1. Bruken av industrien er veldig bred: mat, medisin, kjemisk industri, gjødsel, tobakk, bil, glassindustri, trykking, elektroniske apparater, tekstiler, klær, supermarkeder, lagerlogistikk, sanitet og så videre, det vil si der er store lager, automatiserte tredimensjonale lager eller varer som kjører, brukes paller.


0 (1)


2. Pålitelighet: Påliteligheten til Lichuang plastpallstruktur reduserer tapet av paller kraftig, og reduserer også skaden på paller på materialer. Plastpaller er lettere enn trepaller av samme størrelse, noe som reduserer vekten og kostnadene for transport.


3. God hygienisk ytelse: plastbrett har god integritet, ingen negler, ikke-giftig og smakløs, syre- og alkalimotstand, ingen gnister, kan effektivt forhindre invitt av termitt, kan rengjøres og resirkuleres grundig!


4. Globale utviklingstrender: Det europeiske fellesskapet har i 2011 kunngjort et dekret om at all mat, drikke og medisiner må transporteres ved bruk av plastpaller. Det amerikanske jordbruksdepartementet promoterer også selskaper til å bruke plastpaller for å frakte produkter. Japan har identifisert 1111-modellen plastpall som den nasjonale standardpallen!


5. Spesifisitet: Plastbrett vil bli mer og mer populært i det spesielle varemarkedet, som lagring, mat, medisin, maskineri og annen industri, og i henhold til kravene fra forskjellige fabrikker kan plastbrett behandles til forskjellige farger, trykt med tilhørende firmalogo og logo.


6. Forsikring: På grunn av skademotstanden på plastpaller reduseres kravet om erstatning for arbeidskraft tilsvarende, og reduksjonen av trebruk i fabrikker er gunstig for å unngå brann

7. Gjenvinning: Brukte plastpaller kan selges til 30% av den opprinnelige verdien, fordi plastpaller kan erstattes med de gamle i henhold til selskapets nye erstatningsforhold. Avfallspaller kan resirkuleres til de aktuelle institusjoner for gjenvinning


8. Miljøvern: Plastbrett er miljøvennlige produkter, fordi de kan resirkuleres og gjenbrukes, noe som reduserer kostnadene for søppel og deponering i stor grad. Bruk av plastmagasiner kan forhindre tap av tusenvis av mu skog hvert år


9. Holdbarhet: Levetiden på plastpaller kan nå mer enn ti ganger den vanlige trepallen.

Et par:Hva er pallstativ? Neste:plastpall viktig rolle i forsyningskjeden (del 2)