Wheelie Bins

Wheelie Bins


Wheelie Bins er tilgjengelige i alle former og størrelser. Opplysende Pallet gir et utvalg av plasthjulskasser som er egnet til bruk som husholdningsbjelker og kommersielle hjulbøtter . Vårt utvalg av hjulbøsser gir rikelig med valg som passer for alle behov. Fra små 80 liter hjulbøtter , ideell for husholdninger, opptil 1100 liter hjulbøsser med enten flate topp- eller rulledeksler som passer perfekt til kontorer, varehus, fabrikker eller flerboliger. Hver størrelse wheelie bin er tilgjengelig i en rekke forskjellige farger, slik at du kan velge riktig søppelbøtte som passer dine individuelle behov.

Produsert av polyetylenplast med høy tetthet, tilbyr vårt hjulkasseområde effektive resirkuleringsreceptikler som motstår sprekker, bøyning, denting og forvitring. Solid gummi dekk er ikke-merking og slitesterk, og hver komponent er korrosjonsbestandig, noe som gir en langvarig og pålitelig wheelie bin .

240 liter kapasitet hjulbøtte som ofte brukes til husholdningsbruk og kommersiell avfallssamling. Populært med råd er de 240 liters hjulbøssene utstedt til de fleste husholdninger over hele Storbritannia. Konstruert for problemfri bruk Denne modellen på hjulbøtte er lett rengjort på grunn av sine glatte indre overflater og avrundede hjørner. Hjulbøylene er konstruert for å holde opp til 96 kg avfall, og det er grunnkrokbase gir maksimal stabilitet når du bruker papir og samtidig manøvreres.

Tilbyr mellomstore bedrifter, kontorer eller flerboliger, et tilstrekkelig deponeringsanlegg for avfall og resirkulerbare avfallshjul, som tilbyr en avfallskasse på 660 liter som kan holde opptil 270 kg avfall. De 660 liters hjulbøylene kan endres for å inkludere en dør ned døra ved behov.

Den største av vårt utvalg av hjulbøsser , kan leveres med enten en flat topp eller et øvre lokk. Slitesterkt og værbestandig, disse store søppelkassene er designet for fabrikker, varehus, produksjonsanlegg eller virksomheter som genererer mye avfall. Tilgjengelig i et bredt utvalg av farger kan våre super sterke og utrolige slitesterke 1100 liter hjulbøtter lett håndteres og tilby opptil 450 kg verdifall innsamling og lagring.