Hva er fordelene med sammenleggbare plastbeholdere?

- Jun 23, 2019-


DSC_0340_副本 De er ikke store når de ikke er i bruk.

Den kanskje viktigste grunnen til at plastbeholdere av plast er å foretrekke er fordi de er sammenleggbare. Dette reduserer mengden lagringsplass som kreves for å holde dem inne når de ikke er i bruk. De fire sidene av beholderen kollapser innover, noe som gjør det enkelt å stable og oppbevare etter behov.


De blir brukt av konkurransen.

Uansett hvilken bransje du er i, kan vi nesten garantere at minst en av konkurrentene dine bruker sammenleggbare plastbeholdere. Noen av arbeidsplassene der de er vanligst inkluderer luftfart, landbruk, detaljhandel og klær, apparaturproduksjon og transport, bilindustri, bakeri, elektronikk, mat og drikke, produksjon, legemidler, produsere, lagring, lager og avfallshåndtering.


Sammenleggbare plastbeholdere er kostnadseffektive.

Hvis du er et produksjonsselskap, trenger du normalt ett produkt for å lagre det du lager, og deretter et annet produkt for å sende det. Sammenleggbare lagringsbeholdere har et dobbelt formål, og løser dine forsendelses- og lagringsbehov. Spar deg kapitalen i å måtte investere i tilleggsinfrastruktur ved å gå med et avansert produkt som dette. Sammenlignet med tradisjonelle fraktcontainere alene, reduserer et selskap sine returfraktutgifter.


En bulkplast i plast er perfekt for ikke-tradisjonelle produkter.

Hvis den ikke passer pent på en tradisjonell trepall på grunn av dens volum eller størrelse, er en kasse med fire vegger den perfekte løsningen. Mye mer praktisk for ikke-tradisjonelle gjenstander av ikke-standard størrelse, når du sender i en ny plastbeholder, er det like trygt som en pall - i noen tilfeller mer. Bunndimensjonene til søppelkassen din er også pallstørrelse, noe som betyr at de enkelt kan implementeres i eksisterende produksjonsprosesser og lett kan passe på lagergaffeltrucker.


Du har mer tilgjengelig lagringsplass.

Å ha faste vegger betyr at du kan passe mer inni det du ville gjort på en ikke-veggplattform. Sammenleggbare plastbinger kan også stables, og å ha dem stablet ofrer heller ikke sikkerheten. De faste plastveggene er stive i fabrikasjon og design. Du kan være trygg på at du vet at innholdet ditt vil være trygt på reisen. Enkelt sagt, du kommer til å sende mer og vite at det er trygt.


Sammenleggbare plastbinger kan brukes på nytt.

Sammenleggbare bulkbokser kan gjenbrukes igjen og igjen, sammenlignet med tre og bølgepapp som har en betydelig kortere levetid. For selskaper som har brukt tre og papp blir de skadet over tid og ganske raskt blir det umulig å gjenbruke dem. Tykk plast er veldig robust og bygd for slitasje til daglig bruk. Når de blir manøvrert og fraktet, er de mye bedre på å verne mot mulig skade.


Det er ingen tryggere måte å transportere inventar på.

Ved å bruke slitesterke vegger av plast finner du deg selv med et design som er optimalisert for sikkerhet og beskyttelse. Låsene er sterke og polyetylenveggene har fasong gjennom enhver reise.


Dette er bare noen få av fordelene med sammenleggbare plastbeholdere, og noen av grunnene til at de blir valgt av flere og flere selskaper over hele Amerika, Europa og Asia.


Et par:Fordeler for sammenleggbare pallkasser Neste:Hva er fordelene ved å bruke plastpallboks?