Hva er pallstativ?

- Jul 12, 2019-

Hva er pallstativ?


warehouse racking plastic pallet


Når plastpallen er blitt introdusert i materialhåndteringsutstyrssystemet, ville det neste området å fokusere på være et riktig materialhåndteringshjelpesystem designet for å lagre paller. Dette er kjent som pallstativ. Alle typer pallereoler øker lagringstettheten til lagrede varer og reduserer også andre kostnader forbundet med pallreoler.


Pallreoler kan også enkelt modifiseres for å passe til produktets eller fabrikkens behov og pallbelastningen. Dette sikrer et funksjonelt og logisk fabrikksystem for lagring. Noen av de forskjellige typene av pallstativsystemer er standard brede gangpallereoler, smal gangpallereolering, mobil pallereolering, innkjøring av pallereoler, etc.

Som det kan utledes, kan plastpaller og pallstativ tilfredsstille en lang rekke behov og spille viktige roller i materialhåndteringsutstyrssystemet i enhver bransje.


Opplysende lagerpakker plastpall med armering, forskjellige størrelser for dine valgte, som 1200x1200mm, 1200 * 1000mm, 1200x800mm, 1300x1100mm, 1100x1100mm, etc.

Et par:Noen tips om plastpallen Neste:Hvorfor velge plastpallen som ditt beste valg?