[[TitleIndustry]]

Topp 10 grunner til bruk av brettpakkeemballasje

Date:Jan 28, 2019

1) Finansiell investering i emballasje som kan brukes gjentatte ganger, kan på økonomisk måte være til nytte for bedrifter på mellomlang sikt, som har en gunstig innvirkning på bunnlinjen. Ta for eksempel en plastplast av middels størrelse - ikke bare kan den vare opptil 10 ganger lenger enn en trepall, når den brukes i et eid palass, over tid kan det til og med generere egen inntekt. Ideen her er å behandle paller som en ressurs, ikke som engangsbruk.

2) Forbedret beskyttelse - som returtransportemballasje er iboende designet for å være robust og holdbar for å tåle gjentatt bruk, selvsagt reduserer det risikoen for at produktene blir skadet under transport.

3) Hygiene - spesielt når det gjelder mat og farmasøytisk industri, er det viktig å velge RTP som kan vaskes lett. Selv om alle våre plastpaller og bokser lett kan rengjøres, er våre Super Hygieniske Paller og Palletkasser designet spesielt med glatte, forseglede overflater for bruk i hygieniske applikasjoner og rene rom.

4) Sparing i transport - returtransporteringsemballasje er generelt utformet for å nest, stable eller brette ned og vil dermed redusere lagrings- og transportrom og tilhørende kostnader.

5) Reduserte lønnskostnader - engangsemballasje om det er pappkasser eller korrugerte beholdere krever mye mer arbeidskraft enn RTP, både i begynnelsen av reisen, i forsamlingen, og til slutt når den brytes ned for å avhendes etter bruk.

6) Lavere avhendingskostnader - som RTP kan brukes gjentatte ganger, og når det gjelder plastpaller og bokser, omformes og resirkuleres for å produsere nye bærekraftige plastpaller og bokser i slutten av deres lange arbeidstid, er bortskaffelseskostnadene minimal. I kontrast er avhendingsprosessen for engangsbrettkasser konstant, etter at de bare etter en bruk blir sendt rett ut for gjenvinning eller ende opp i deponi.

7) Konsistens - i automatiserte håndteringssituasjoner er konsistens nøkkelen når det gjelder RTP. Plastpaller og bokser støpes under ekstremt trykk i svært polerte former, noe som betyr at de tilbyr 100% størrelse og styrke konsistens, noe som gjør dem ideelle for automatiserte håndteringssystemer.

8) Sporing - returtransportemballasje kan utstyres med en rekke sporingsenheter, inkludert RFID- og IoT-sensorer, slik at kundene enkelt kan overvåke sine varer gjennom forsyningskjeden.

9) Skreddersydde løsninger - der kundene har svært spesifikke krav til materialhåndtering RTP kan være veldig fleksibel, fordi skreddersydde løsninger ofte er tilgjengelige. Vi tilbyr et bredt spekter av personaliseringstjenester fra skjerm og termisk utskrift til palletikettering. Mange av våre plastpaller og bokser er tilgjengelige som standard i en rekke forskjellige farger, men spesielle farger og tofargekombinasjoner er også tilgjengelige for enkelte produkter, avhengig av bestillingsmengde.

10) Miljø - så, bortsett fra den store miljøfordelen ved å bytte ut engangs-engangsemballasje med RTP, er det mange andre grunner til at flere bedrifter skal gjøre bryteren.

Som den kinesiske ledende uavhengige leverandør med aksjer på mer enn 20 000 plastpaller og pallebokser og 20 000 små containere tar vi vår miljømessige engasjement svært alvorlig. Vi er en akkrediterte eksportør av plastavfall, noe som betyr at vi kan hjelpe bedrifter som har plastpaller eller bokser de ikke lenger trenger ved å returnere dem til fabrikken, hvor plasten vil bli omformet og gjenbrukt i våre produkter - slik at de blir resirkulert i en bærekraftig vei.


Et par: plast Spillpallespesifikasjon og bilde share1-1

Neste: Tung belastning rack pall program