[[TitleIndustry]]

Grunner til bruk av plastpaller over trepaller

Date:Mar 28, 2019

1. DURABLE

Selv om trepaller kan gjenbrukes flere ganger, er plastpaller mindre tilbøyelige til å bryte ned og lide skade på gjentatte turer.

Plastpaller kan også tåle elementene og ikke råtne som trepaller. Plastpaller har også styrken for en tyngre belastning enn et lignende tre-alternativ, noe som gjør dem ideelle til å transportere tung last under frakt og når de blir flyttet av en gaffeltruck på lageret.

2. COST EFFEKTIV

Selv om plastpaller vanligvis har en høyere startkostnad, er kostnaden per tur ofte betydelig lavere på grunn av holdbarheten - plastpaller vil lett vare over 100 turer.

3. HYGIENISK

Plastpaller absorberer ikke fuktighet og kan lett rengjøres - forhindrer de vanlige problemene knyttet til trepaller som rot, angrep og luktabsorpsjon.

Plastpaller er vanligvis konstruert i ett fast stykke, og gir ingen smussfeller og kan rengjøres grundig mellom bruk.

4. TILGJENGELIG

Vi har vært i bransjen i over 10 år nå, og vi har hatt mange forespørsler om forsterkede og utvidede eller overdimensjonerte paller. Med vår ekspertise innen plastproduksjon har vi vært i stand til å designe og produsere paller til våre kunder som ikke er tilgjengelige fra hyllen.

5. SIKKERHET

Plastpaller har de svake flekkene som trepaller har. Dette gjør dem mindre tilbøyelige til å spenne under tung belastning og enheter som faller fra pallen. Hvis du velger plast over tre, fjerner du også negler i konstruksjonen, brutte brett og risikoen for splinter. Alt dette forhindrer skade på varer og et tryggere arbeidsmiljø for ansatte.

6. MILJØ VENNLIG

Når du tar hensyn til prosessen med å lage pallen, livssyklusen og avhending og gjenvinning av paller, kan du bli overrasket over at det mer miljøvennlige alternativet er en plastpall.

Et par: Hva er en sammenleggbar pallettbøtte?

Neste: plastpaller