Racking system partner-plastpaller

- May 14, 2019-

Strukturelt utvalg av plastpaller:


Plastpallens struktur har direkte innvirkning på effektiviteten av bruken av pallen, og den passende strukturen kan fullt ut utnytte gaffeltruckens egenskaper for effektiv drift.


plastic palles_副本

1. Velg om du skal velge ensidige paller eller dobbeltsidige paller, alt etter om plastpallene skal stables etter lasting av varene. Siden den ensidige pallen bare har en lagerflate, er den ikke egnet for stabling, ellers vil det lett føre til skade på den nedre lasten. Hvis du må stable etter lasting av varene, prøv å velge en dobbeltsidig paller.


2. Plastpallen brukes som gulvplate, det vil si at pallen ikke beveger seg etter lasting av lasten, men det spiller rollen som fuktsikker og vanntett. Det kan velge en pall med enkel struktur og lav pris, som for eksempel enkle plastpaller, men det bør være oppmerksom på den statiske lasten på pallen og mengden.


3. For plastpaller som brukes til transport, håndtering, lasting og lossing, bør plastpaller med høy styrke og stor dynamisk belastning velges. På grunn av den gjentatte bruken av denne typen plastpall og bruken av gaffeltrucken, er plastpallets styrke høy, slik at plastpallets struktur må være "tre løpere" eller "seks løpere". Hvis plastpallen brukes på hyllen til stereoskopisk bibliotek, bør du vurdere om strukturen på plastpallen passer til koden på hyllen. Vanligvis, siden varene kun kan lastes fra hyllene i to retninger, bør plastpallene som brukes til hyllene, bruke så mange som mulig de firesidige gaffelpallene, slik at gaffeltrucken kan forklare varene og forbedre arbeidets effektivitet. Slike plastpaller velger generelt en struktur av en tre løpere type.Et par:Hvorfor bruke en sammenleggbar pallbeholderoppbevaringskontainer i vårt lager- og logistikkbransjen? Neste:FORDELENE AV PLASTPALLETTER