Plastic Pallets Market - 7,12% CAGR Vekst til 2020

Lasting og lossing av paller manuelt resulterer i tidstap, høye utgifter og feil, mens automatiserte prosesser er effektive og økonomiske. Palletprodusenter utvikler stadig nye konsepter for å inkorporere teknologi i logistikk- og lagersystemet for å øke driftseffektiviteten. Bedrifter som CHEP og Ongweoweh har utviklet sporingsprogramvare for å gi kunder, forhandlere og distributør informasjon om forsendelsen. Dette har også ført til en økning i bruken av plastpaller, da sporingsteknologier enkelt kan implementeres på dem sammenlignet med andre paller.


HDPE-segmentet dominert markedet for plastpaller og utgjorde rundt 73% av den totale markedsandelen. Etterspørselen etter HDPE kommer hovedsakelig fra bil- og shippingindustrien, på grunn av sin evne til å håndtere store belastninger. Nestable plastpaller, som ofte brukes i bilindustrien, er innlemmet med HDPE slagegenskaper som beskytter lasten og pallene mot skade og reparasjon. HDPE plastpaller har også stor bruk i nærings- og drikkevareindustrien, da de er motstandsdyktig mot organiske og uorganiske kjemikalier ved romtemperatur. Høy styrke og tetthet gir HDPE plastpaller ideell for å støtte belastninger, og øker bruken av dem på flere bransjer.

APAC er den største og raskest voksende regionen i plastpaller-markedet og utgjorde rundt 34% av den totale markedsandelen i 2015. Mye av regionens vekst skyldes den raske veksten i logistikk og lagerindustrien i land som Filippinene , Japan , Kina og India . Faktorer som industrialisering, utvikling av moderne logistikkinfrastruktur og økning i emballasjeindustrien i flere APAC-nasjoner vil bidra betydelig til veksten av plastpallets marked i regionen de kommende årene.

Global Plastic Pallets Market 2016-2020, er utarbeidet basert på en grundig markedsanalyse med innganger fra bransjeeksperter. For å beregne markedsstørrelsen vurderer rapporten de nye pallene som produseres i bransjen.

En annen relatert rapport er Global Pallet Market 2016-2020 , en viktig vekstdriver er økningen i produksjonsproduksjonen. Oppvartingen av produksjonssektoren og forventet økonomisk ekspansjon over hele verden vil øke etterspørselen i materialetransportsegmentet. Stiftelsen MAPI (Manufacturers Alliance for Productivity and Innovation) forventer produksjonsproduksjon for å overstige BNP i 2015-2016. Produksjonen i industrisektoren har økt de siste tre årene etter et fall i 2008-2009.