Plastpaller antislipematte

- May 13, 2019-

Plastpaller antislipdefinisjon: plastpaller antislipematte er en slags gummiblokk designet ved å sette inn på overflaten av plastpallet. Plastpallfabrikant er et uunnværlig anti-slip design for anti-slip-tiltak av plastpall, og anti-slip-effekten er bedre.


Plastic pallets anti-skid pad prinsippet: plast paller anti-skid pad er hovedsakelig anti-slip prinsippet er overflate tekstur design, plastpaller produsent plastpaller er festet på overflaten av plastpaller, når varene er plassert på overflaten av plast paller, øk friksjonen på plastpallene og varepakken for å oppnå glidende formål.


Plastpallets anti-glidelåskonfigurasjon: Plastpallelegemet har gummiklipper på øvre og nedre sider, og plastputen er montert i monteringshullet på pallens overflate gjennom ekspansjonsmonteringshodet i frontenden derav. Beskyttelsesmattestrukturen har fordelene ved praktisk bearbeiding og installasjon, og er ikke lett å falle etter installasjon, og plastpallets produsent har fordelen av en god anti-slip-effekt.


Plastic pallet anti-skidpute Realistisk betydning: Den viktigste anti-slip effekten av plastpallet produsenter er reflektert i to aspekter: plastpallet produsentens varer er glidelås når den plasseres på overflaten av plastpallen og gaflene og bunnen av pallen blir kontaktet av den nederste glidematten når gaffeltrucken er i drift. Til anti-slip effekt.


anti-slip mat1

Et par:Massiv plastpallettboks Neste:plastpall for rekkverk