Plastic Pallet Industry Trends and Statistics

Fremtidig vekst av plastpaller

En fersk rapport fra Persistence Market Research, "Pallets Market: Global Industry Analysis 2012 - 2016 og Forecast 2017 - 2025," har forventet sterk fremtidig vekst for plastpallindustrien. Her er noen av nøkkeltakene fra denne publikasjonen, og hva de betyr for bedrifter i varehus, materialhåndtering og logistikkindustri:


Nord-Amerika og Europa var de tidligste utbredte adopterne av plastpalleteknologi. Asia Pacific-markedet er den raskest voksende, og det presenterer det mest opportunistiske potensialet i løpet av de neste åtte årene. Veksten har vært sakte i Latin-Amerika og Midtøsten / Afrika, delvis på grunn av mangel på produsenter i disse regionene.

Trelastemarkedet har nådd et metningspunkt. Mens de vil fortsette å være den dominerende typen produkt frem til 2025, forventes denne dominansen å krympe som bevissthet om alternativer og etterspørsel etter plastpaller.

Utvidelsen av mat- og transportmarkedsektorene - spesielt i Asia Pacific - har drevet størstedelen av veksten i plastpallindustrien. Andre viktige næringer inkluderer kjemisk behandling og produksjon, som verdsetter plastpaller for deres lette vekt og holdbarhet.

Nøkkelaktører i plastpallindustrien vil øke sin markedsandel ved å introdusere ny teknologi og forbedret design, samt ved å samarbeide med mindre produsenter for å få et regionalt fotfeste i nye territorier.

Som plastpallemarkedet utvikler seg, er det sannsynlig at globale standarder vil dukke opp. Store kjøpere har vist en preferanse for blokkpaller over stringerplastikk. Samtidig forventes utvikling av ny teknologi - som RFID-chipintegrasjon - å drive vekst når organisasjoner søker å øke gjennomsiktigheten og gjøre sine forsyningskjeder mer datadrevne.

Brukere har identifisert enkel rengjøring, insektresistens, mangel på splinter og begrensede importrestriksjoner som fordeler med plastpaller over tremodeller. Rapporten nevner negler som den primære kilden til skade ved arbeid med trepaller, som har spilt en rolle i overgangen til plastprodukter som selskaper prøver å redusere ansvaret.

Etter hvert som plastpallindustrien vokser, forventes det å skape betydelige dyktige jobbmuligheter i store produksjonshubber rundt om i verden.

PMR baserte sin rapport på primære intervjuer med mer enn 50 bransjeeksperter, samt en grundig analyse av nåværende salgs- og demografiske data. Rapportens forfattere drar også fra sekundære data for å gi ytterligere kontekst om markedets samlede størrelse, samt dets spillere, produkter og foreninger.


For de av oss i bransjen, så vel som enhver produsent eller annen bedrift, vurderer å bytte fra tre til plastpaller, er hele PMR-rapporten verdt å lese. For å lære mer om Polymer Solutions International, Inc.s plastpaller og hvordan de kan være til nytte for virksomheten din, kan du se våre produktsider.