plastpalleteknikk

Plastet er laget av monomerer som råmaterialer, polymer ved polyaddisjon eller polykondensasjonspolymerisering (makromolekyler), kjent som plastharpiks (plast) eller (harpiks), kan fritt forandre sammensetningen og formestilen, sammensatt av syntetisk harpiks og fyllstoff, mykner , stabilisator, smøremiddel, pigment og andre tilsetningsstoffer.

Hoveddelen av plast er harpiks. Begrepet var første harpiks fra utsiden av dyr og plante lipid og dets navn, som kolofonium, shellak, harpiks er ikke blandet med forskjellige tilsetningsstoffer og polymerforbindelser. Harpiksen står for ca 40% til 100% av plastens totale vekt. De grunnleggende egenskapene til plast er hovedsakelig bestemt av arten av harpikser, men tilsetningsstoffer spiller også en viktig rolle. Enkelte plaster består av syntetiske harpikser, med eller uten tilsetningsstoffer, slik som perspex og polystyren.

Den såkalte plasten, faktisk, er en slags syntetisk harpiks, formen ligner den naturlige harpiks i furuharpiks, gjennom kjemiske midler for kunstig syntese, og kalles plast.

 

Hovedfunksjon

De fleste plastmaterialer er lette, kjemisk stabile og ikke rustfrie.

God slagfasthet;

Den har god gjennomsiktighet og slitestyrke;

God isolasjon og lav varmeledningsevne;

Den har god formbarhet, god farging og lav prosesseringskostnad;

De fleste plastene har dårlig varmebestandighet, høy termisk ekspansjonshastighet og enkel forbrenning;

Den har dårlig dimensjonsstabilitet og enkel deformasjon;

De fleste plastmaterialer har lav temperaturbestandighet, brittleness ved lav temperatur og aldring lett.

Noen plast er løselig i løsningsmidler.

Plast kan klassifiseres i to typer: termohærdende og termoplastisk. Den førstnevnte kan ikke omformes og sistnevnte kan gjentas. Den fysiske utvidelsen av termisk plastisitet er stor, vanligvis i 50% ~ 500%. Kraften varierer ikke lineært ved forskjellige forlengelseshastigheter.

De forskjellige egenskapene til plast bestemmer bruken i industrien. Med teknologiske fremskritt har plastmodifikasjonen ikke blitt stoppet. Forhåpentligvis vil plast i den nærmeste fremtid bli mer brukt, og selv erstatte stål og andre materialer, og vil ikke lenger forurense miljøet.