[[TitleIndustry]]

Plastpalldefinisjon

Date:Dec 08, 2017

Palldefinisjon

Pallet som et viktig håndterings-, lagrings- og transportutstyr i ferd med logistikkoperasjon, og støtter bruk av gaffeltrucker i moderne logistikk, spiller en stor rolle. Brettet til den moderne logistikkindustrien er hovedsakelig reflektert i fordelene som kan oppnås ved beskyttelse av varer, godsemballasje-spesifikasjon og standardisering, og praktisk logistikk og forretningsflyt, også kjent som palletspaller, kryssfiner.


Bakken i henhold til rollen, minst to, en skuff for talt engelsk, risfatrett skål plassert. Den andre er pallen brukt i logistikk. Som en daglig brett legger du noen retter, boller osv. Pallen på logistikken, i henhold til materialet, formålet, bordet, gaffeltruckens gaffelvegg og strukturforskjell, har skuffen mange typer. Spesielt i noen tilfeller som krever rask drift, fordi brønnoperasjonseffektiviteten er høy, sikker og stabil, øker brukshastigheten.


Det finnes ulike typer paller, kryssfiner med trepaller, brennstoffbrett, brett til fire. Dobbel brett. Europeisk standard skuff. Den europeiske standarden CP3. En firkantet bryggebrett. Enkelt. Dobbel kryssfinér kryssfinér skuff skuff. Dobbel fumigasjonsbrett. Antall. Tykk kryssfiner. Dobbeltsidig plastskuff. Blå swastika Ou plastskuffe. CP3.12KGS svart matt svart plastskuff. I tillegg finnes det en rekke spesialpaller, flatglasspaller, dekkpaller, lange paller og trommer med dedikerte paller og så videre.


Type:

(1) flate paller. Flatskuffen er nesten synonymt med brettet, så lenge en brett refererer til den flate pallen, fordi paller er den mest brukte, med det største antall universelle best. Flat skuff kan deles inn i tre typer.

(2) kolonnepallet. Kolonnepallet er delt inn i to typer: Fast type og flyttbar type

(3) eskepall. Boxpallen er en skuff med fire sideplater, hvorav noen har tak, og noen har ingen tak

(4) hjulpall. Sammenlignet med pallpallen og pallpallen har hjulpallen mer små hjul på underdelen.


Bruksmetode:


  1. Korrekt bruk av emballasjebrett bør kombineres på pallene og legge til passende pakking og innpakning, praktisk mekanisk håndtering og transport, håndtering, lagring og transport for å tilfredsstille kravene til.


2. lastkvalitet

Vekten på hver pall skal være mindre enn eller lik 2 tonn. For å sikre transportsikkerheten bør tyngdepunktet av varer ikke overstige 2/3 av bredden på pallen.


3. stabling

I henhold til lastpalletype, kvaliteten og størrelsen på skuffen, bestemmer du godset på pallestablingen. Pallens overflateutnyttelsesgrad bør ikke være mindre enn 80%.

11111111_副本.jpg

Et par: Shopping Bag med Forsterkning Strips, laget av PP Nonwoven, tilpassede design er akseptert

Neste: plastpall-funksjon