[[TitleIndustry]]

LyondellBasell fremmer endringen til ikke-ftalatkatalysatorer i polypropylen

Date:Jun 05, 2018

LyondellBasell fremmer endringen til ikke-ftalatkatalysatorer i polypropylen


LyondellBasell, et av verdens største plast-, kjemikalier- og raffineringsfirmaer, har til hensikt å fullføre konverteringen til ikke-ftalatkatalysator for alle polypropylen-matpakningsgrader innen årsslutt. Denne katalysatorendringen oppfyller kravene til våre kunder og ledende sluttbrukerne i den stadig krevende og utfordrende matemballeringsindustrien.

Ca. 80% av vår EU PP-portefølje er konvertert til ikke-ftalatkatalysatorer i løpet av de siste årene som omfatter alle våre eiendeler og er fortsatt i drift.

"Fokuset på denne forandringen har vært på matpakningsapplikasjoner (fleksibel, stiv emballasje og caps og lukninger), men også i helsevesenet, tekstil- og blåsestøpning har de fleste karakterene blitt omgjort, sier Ben Buckers, direktør Polypropylene og Catalloy Europe.

Som den ledende europeiske produsenten av polypropylen, fortsetter LyondellBasell konverteringen til ikke-ftalatkatalysator for fremstilling av polypropylen-kvaliteter i Europa. LyondellBasell er også en ledende teknologiutvikler og katalysatorprodusent innen polypropylen.

Et par: Plastfast eller nettpallboks

Neste: Wheelie Bins