[[TitleIndustry]]

Hvordan vil plastpaller utvikle?

Date:May 10, 2019

Paller spiller en avgjørende rolle i det moderne logistikk. Rasjonell bruk av paller og den konsekvente gjennomføringen av pallen operasjoner er viktig å holde logistikken og forsyningskjeden tilkoblet, jevn og kontinuerlig. Det er også en viktig faktor å forbedre logistikk effektivitet og redusere kostnader. Utviklingen av pallen industrien er derfor nasjonal logistikk. Viktig innhold modernisering.


003


Med utviklingen av økonomien, har Kinas logistikk bransjen fortsatt å varme opp de siste årene, med en gjennomsnittlig årlig vekst på mer enn 15%. I de neste årene, den gjennomsnittlige årlige veksten av Kinas logistikk markedet vil opprettholde rask utvikling og forbedring av logistikk effektiv og bekostning reduksjon er uatskillelig fra skuffen. Det kan sies at pallen er grunnleggende utstyr for sømløs dokking av alle aspekter ved logistikk. Hvis pallen er mangler, vil integrering, standardisering og rask respons av moderne logistikk bransjen ikke bli diskutert. Så, hva er status quo av Kinas pall industrien?


Paller er hovedsakelig delt i tre paller, plastpaller, metall paller, papir paller og sammensatt paller. For tiden i skuffen familien er trepaller fortsatt hovedstyrken i familien. Et furutre kan bare dyrkes i flere tiår, og en voksen furu kan bare produsere 6 standarden for paller. På grunn av begrenset skogressurser og lang fornyelse perioden er utvikling verdensrommet av trepaller begrenset. I tillegg som miljøbelastningene øker, er bruk av trepaller stadig mer begrenset. Som trepaller ansiktet mer utvikling flaskehalser, plastpaller skiller seg ut og bli en stigende stjerne.


Plastpaller er laget av termoplast som PE og PP, pluss noen tilsetningsstoffer for å forbedre ytelsen, behandles av injeksjon molding, blåse molding, etc., og er nå mye brukt i maskiner, elektronikk, mat, medisin, kjemiske, klær og andre Industries.


Sammenlignet med trepaller, plastpaller er gode i total integritet, rent og hygienisk, lett vaskes og desinfiseres, og har karakteristikkene av lett vekt, korrosjonsbeskyttelse, acid og alkali resistance, fuktighet og fukt motstand, mugg motstand, slagfasthet, etc. Generelt, er plastpaller levetid 5 til 7 ganger for trepaller. I tillegg plastpaller er miljøvennlig og sine materialer som kan resirkuleres. Selv om prisen på plastpaller er relativt høy, er kostnaden for bruk lavere enn for trepaller. Plast pallen er den mest omfattende palltypen for opptredenen. Dens prosessutstyr har høy automatisering, stor produksjon og fleksibel design, som kan bedre møte de individuelle behovene til kundene.


I dag, papir paller har spesiell bruker i pall markedet og utvikling utsiktene er ikke stor; trepaller fortsatt dominerer på grunn av relativt lave priser; metall paller er gradvis krympende på grunn av høye priser, tungt og vanskelig å reparere, og bare et par teknologiske nyvinninger fremdeles eksisterer. Vekst; plastpaller er nye produkter i material lagring og transport bransjen, som kombinerer mange fordeler, utviklingen er rask og markedet utsiktene er veldig bredt.


Den gjennomsnittlige fornyelse hastigheten og veksten av plastpaller har vært på rundt 20% de siste årene, og antall petrokjemisk, tobakk, maten, farmasøytisk og plast paller har doblet. Grunnen er at plast pall bedrifter har økt lastekapasitet plastpaller og utvidet omfanget av bruk av stål og andre metoder. Andre, på grunn av den høye kvaliteten og emballasje spesifikasjoner av øl, drikkevarer og meieriprodukter. Den overlegenhet og bruk av paller gradvis dukket opp. Etterspørselen etter plastpaller av store øl, drikke og meieriprodukter produsenter som Tsingtao bryggeri, Yanjing Beer, Huiyuan, Kangshifu, Wahaha, Mengniu, Yili, etc. vokser raskt; Fleksible utformingen av plastpaller kan bedre møte behovene til tilpasset kunder.


I sammendraget, plast paller er i en rask vekst i Kina, og i fremtiden logistikk bransjen, erstattet trepaller ytterligere.


Et par: Vurderer du plasteksportpaller?

Neste: Hva er en sammenleggbar pallettbøtte?