Hvordan forhindre aldring av plastpaller?

- Apr 30, 2019-

Ved daglig bruk av plastpaller, hvis den ikke er ordentlig vedlikeholdt, er det lett å forårsake aldring. Hvordan hindre plastpaller ødelagt og forsink aldring?


Hvert produkt på markedet er livssyklus, som det er tilfellet med plastpalletprodukter. Etter noen år med å bruke plastpaller, vil kundene finne plastpaller som blir harde, sprø, lettere i farge, og til og med sprukket og forringet. Dette er faktisk forårsaket av aldring av plastpaller.


plastic pallets 04.webp

Vi har ingen mulighet til å hindre at plastbrettet blir eldre, men med riktig vedlikehold og bruk, kan vi minimere brenningens aldring. For å gjøre plastskuffen holdbar, brukes den hovedsakelig når den brukes. Det kan ikke eksponeres direkte til solen, unngå regn, hold deg unna høy temperatur og brannkilde, og mindre kontakt med syre og alkali og olje.


Det er også viktig å bruke plastskuffen riktig. Plastpaller kan ikke rammes hardt under bruk. Kollisjoner forårsaker sprekker, sårbarhet og eksponering for akselerert aldring. Feil drift vil redusere levetiden til plastpaller.


Hvis du vil forlenge brukstiden til plastskuffen, er det nødvendig å opprettholde det. Hvordan forhindre plastikkbrettet i å bli eldre, det er svært viktig å gjøre de riktige beskyttelsesforanstaltninger.


Et par:Hentesystemer plastpall til lager Neste:plast 1208 ermet boks