Hvordan øke levetiden til pallene dine

- Mar 11, 2019-

Faktorer som bestemmer plastpallets vektkapasitet


1. Type plastpallettmateriale


Generelt bruker vi polypropylen (PP) eller høy tetthet (HDPE). I de fleste tilfeller er jomfru HDPE plastpaller mest vanlige på grunn av deres rimelige pris og god lastkapasitet.


2. Arbeidsmiljøet


PP og HDPE materialer er motstandsdyktig mot de fleste organiske og uorganiske kjemikalier.


3.Specifikke bruksområder av plastpaller


Vi anbefaler at plastpallvekten spesifiseres litt høyere enn den faktiske belastningen. Dette vil redusere mulige sikkerhetsproblemer og bekymringer, og dermed redusere sjansene for å skade enten pallen eller produktene.


Typer av plastpallettvektkapasiteter

1.Dynamisk belastningskapasitet av plastpaller


I de fleste tilfeller bruker vi plastpaller for å gjøre det mulig å bære laster fra punkt "A" til "B". Som en tommelfingerregel må den faktiske lasten du vil bære, ikke overstige en plastpallvektkapasitet.


Igjen, selv om begrepet dynamisk betegner "aktivitet", refererer det ikke til en situasjon hvor plastpallen er på et transportbånd.


2.Static lastkapasitet av plastpaller


Den statiske lastkapasiteten til plastpaller er alltid høyere enn den dynamiske lastekapasiteten. Igjen, hvis du må stable pallene sammen, må du forsikre deg om at pallen på bunnen ikke er utsatt for en vekt som overstiger den anbefalte statiske belastningsgraden.


3. Racking Lastkapasitet av plastpaller


Du må være forsiktig når du arbeider med punktbelastninger. Slike laster kan utøve stor kraft på bestemte punkter og derved forårsake skade.


Husk at ved å følge de anbefalte plastpalletilførselsbetingelsene, unngår du:


· Mulige ulykker for de ansatte.


· Reduser kostnaden for skade på produktet.

IMG_0719

Konklusjon


Som jeg sa tidligere i begynnelsen av denne artikkelen, har du ikke annet valg enn å følge de riktige lastingsprosedyrene. Legg aldri en last som overskrider anbefalte grenser.


Ved å overskride den anbefalte plastpallens vektkapasitet vil du ødelegge pallen og dermed redusere levetiden til brukeren.


For spørsmål eller forespørsler om plastpaller, er du velkommen til å kontakte oss.


Et par:plastpall for stabling av poser Neste:4 Drumplastspall