[[TitleIndustry]]

Globalt marked for plastprodukter skal nå 1.175 milliarder dollar innen 2020

Date:Aug 10, 2018

Globalt marked for plastprodukter skal nå 1.175 milliarder dollar innen 2020


Det globale markedet for plastprodukter vokser på rundt 3% fra år til år, ifølge forskningen fra Business Research Co. (Philadelphia) i rapporten, Plastics Product Manufacturing Global Market 2017. Det var verdt $ 1,06 billioner i 2016, og vil vokse til 1,175 milliarder dollar innen 2020. Det største segmentet er plastemballasje og uhemmet film- og arkproduksjon, som står for om lag 20% av totalen.

USA og Kina er nakke og nakke som marked for produsenter av plastprodukter, selv om Kina sannsynligvis vil trekke frem snart, da markedet vokser med 3% fra år til år mot 1,6% for USA. Markedene i India og Brasil, men små i forhold til Kina og USA, er den raskest voksende av de store økonomiene med mer enn 8% årlig.


De globale plastprodukter markedene er svært fragmentert, med de fem beste konkurrentene utgjør kun 3,2% av totalen i 2016. En konsolideringsprosess er imidlertid i gang. Fusjon og oppkjøpsaktivitet har nylig vært på et svært høyt nivå. Newell Brands, Stone Canyon, CCL Industries, Teijin Ltd., Keter Plastics, RPC Group, Sonoco og Genstar Capital er blant spillerne involvert i M & As de siste tre årene.Et par: perforert folding plastpall boks

Neste: Serie størrelse wheelie Bins