[[TitleIndustry]]

Folding plast omsetning for sikkerhetsstandarder for sosial bekymring

Date:May 20, 2016

Nå næringsmiddelindustrien er mer og mer etterspørsel etter beholdere, nasjonale standarder for næringsmiddelindustrien er også mer strenge, så mat containere har løst problemet.

Mat containere er beholdere som kan brukes i næringsmiddelindustrien, uten risiko sikkerheten til mat, for å unngå forurensende maten. Nå når du kjøper en kasse mat virksomheter pleier å bruke når du ber om å laste mat, oppstod frykt for en type eller et annet problem. Kasser av hvite flertallet av næringsmiddelindustrien, enkelte bedrifter for å skille mellom faglærte og ufaglærte, som bruker en rekke farger for å skille den. Denne klassifisere produkter gjennom kasser med annen farge veien er nå mer vanlig, en av de mer populære måtene.

Folding plastkasser er svært vanlig i livet, sammenleggbar omsetning sak er egnet for kort avstand transport, kan være mer langsiktig gjenbrukbare transport emballasje. Sammenleggbar omsetning i henhold figuren består av flere ulike typer containere. Plast folding kassen på figuren kan deles inn i standard, skrå linje og forvridning. Tre kasser fordeler også forskjellig, her er enkle å introdusere fordelene med tre beholdere.


Et par: Sommer produsenter anbefalt vanlig rengjøring plast sanitær søppel

Neste: Cap markedet "helten" q-nyskapende og miljøvennlig flagg