Folding plast omsetning for sikkerhetsstandarder for sosial bekymring

- May 20, 2016-

Nå næringsmiddelindustrien er mer og mer etterspørsel etter beholdere, nasjonale standarder for næringsmiddelindustrien er også mer strenge, så mat containere har løst problemet.

Mat containere er beholdere som kan brukes i næringsmiddelindustrien, uten risiko sikkerheten til mat, for å unngå forurensende maten. Nå når du kjøper en kasse mat virksomheter pleier å bruke når du ber om å laste mat, oppstod frykt for en type eller et annet problem. Kasser av hvite flertallet av næringsmiddelindustrien, enkelte bedrifter for å skille mellom faglærte og ufaglærte, som bruker en rekke farger for å skille den. Denne klassifisere produkter gjennom kasser med annen farge veien er nå mer vanlig, en av de mer populære måtene.

Folding plastkasser er svært vanlig i livet, sammenleggbar omsetning sak er egnet for kort avstand transport, kan være mer langsiktig gjenbrukbare transport emballasje. Sammenleggbar omsetning i henhold figuren består av flere ulike typer containere. Plast folding kassen på figuren kan deles inn i standard, skrå linje og forvridning. Tre kasser fordeler også forskjellig, her er enkle å introdusere fordelene med tre beholdere.


Et par:Sommer produsenter anbefalt vanlig rengjøring plast sanitær søppel Neste:Cap markedet "helten" q-nyskapende og miljøvennlig flagg