[[TitleIndustry]]

Fleksibel stabling av opp eller ned i to bokser eller bokser

Date:Nov 06, 2017

Fleksibel stabling av opp eller ned i to bokser eller bokser.

71feb661-3bd9-48ec-8aa1-2d968e5e3d75-original.png

Den skråstilte logistikkboksen (kan matche konkav valgus-boks som brukes i esken når den er stablet), egenskaper ved denne typen logistikkboks kan redusere lagringsvolumet i containeren, praktisk logistikkomsetning når returutgifter. Merk at hvis bruk av denne logistikkboksen i de øvre og nedre to boksene eller boksene stablet, må det ledsages av at boksdekselet kan stables.

Dislokasjonsmønsteret i logistikkboksen kombinerer fordelene med standard logistikkboks og tilbøyelig logistikkboks. Det kan ikke bare innse flere bokser stablet fleksible og uten annet tilbehør kan bidra til å tømme nestet stabling, kan også redusere lagringsvolumet og beholderlogistikkomsetningen og koste.

hensikt

Antistatisk plast boks kalt elektroniske komponenter omsetning boks, mye brukt i maskiner, bil, hvitevarer, lett industri, elektronikk og andre næringer, til syre og alkali motstand, olje, giftfri og smakløs, kan brukes til industrielle elektroniske komponenter, lett å rengjøre, praktiske, pent stablet omsetningsdeler, lett å håndtere. Den er rimelig design, god kvalitet, egnet for fabrikk logistikk i transport, distribusjon, lagring, sirkulasjon, behandling og andre lenker. Anti-statisk omsetning boks med en rekke logistikk container og stasjon, for en rekke anledninger lager, produksjonssted, i logistikk ledelse blir mer og mer viktig av de fleste bedrifter, universell, integrert styring av anti-statisk omsetning boks For å hjelpe til med å fullføre logistikkbeholderen, er det nødvendig for produksjon og sirkulasjonsvirksomhet til moderne logistikkledelse.

Et par: FSC tre tømmer akustisk brett

Neste: Plast hovedfunksjon