Europeiske stablingsbeholdere

- Apr 10, 2018-

Europeiske stablingsbeholdere er ideelle tunge plastbokser for bruk i håndtering og lagring av varer og produkter. Perfekt for et stort antall applikasjoner, inkludert mathåndtering, bestillingsvalg, distribusjon og generell lagring, brukes disse Euro stablingsboksene i en rekke bransjer, inkludert catering, engineering, farmasi, matvarebehandling og mange flere. Tilgjengelig i et bredt spekter av størrelser, kan plastbunkebeholdere skreddersys for å passe dine individuelle behov med valgfrie lokk, personlig utskrift.


Lett transporteres og ekstremt slitesterk, de europeiske stablingsbeholderne brukes ofte til transport- og logistikkapplikasjoner innen import og eksport.


Designet for å stable bare, Euro Stackbeholderen er en meget effektiv plassbesparende lagringsløsning. Stable bokser med tilsvarende dimensjoner kan stables ovenpå hverandre for å spare på plass. De fleste europeiske stablingsbokser er tilgjengelige i både faste og perforerte formater, slik at de passer til forskjellige bruksområder, men de har alle en felles slitestyrke og robust konstruksjon.


Perfekt for catering og næringsmiddelindustrien, tilbyr våre hygieniske stablingsbeholdere enkle å rengjøre plaststabler for matbehandling og matlagring. Vanligvis kjent som kjøttmagasiner, brukes disse plaststablettbeholderne for mange håndterings- og distribusjonsapplikasjoner.

99U2`3ZB7FV(]J%}8}TWQC8.png


Et par:Heavy duty fire veis oppføring fire trommespill Pallet til salgs Neste:Høy kvalitet 4 trommer Spillpall for petroleumsindustrien