Opplysende plastpallett

Plastpallett


Plastpaller er egnet for en rekke forskjellige håndteringsapplikasjoner som viser seg å være en sikker metode for å flytte tunge eller store deler. Fletcher European har en rekke forskjellige nestable og rackable plastpaller i både åpne og lukkede dekkformater for å møte et variert antall krav.

Produsert av polyetylenplast med høy tetthet (HDPE), pellene er slitesterke og robuste, og er perfekte for industrielle applikasjoner. Vårt utvalg av plastpaller inkluderer 1200 x 1000mm, 1200 x800mm, 1100x 1100mm og

Skreddersydde størrelser Disse er ideelle for bruk med industristandardstørrelser av plaststapelbeholdere, plaststapelkasser, påsatte dekselbeholdere / plastkasse og Euro-stabelbare plastkasser.

Våre plastpaller brukes i en rekke forskjellige bransjer, inkludert matvareindustri, kjøttbearbeiding, grønnsaksproduksjon, hagebruk, slakterier, legemidler og ingeniører for bare å nevne noen. Tilgjengelig i lette, mellomstore og tunge versjoner, samt en rekke forskjellige størrelser, er plastpallene designe for å passe til individuelle applikasjoner.

QQ图片20180529185124.jpg