[[TitleIndustry]]

Dra nytte av plastpaller

Date:Jun 28, 2018

Dra nytte av plastpaller

托盘图.jpg

Kostnadseffektiv

Den opprinnelige kostnaden for rackbare plastpaller er mye mer enn trepaller, men levetiden på plastpaller er flere ganger lengre enn for trepallene. På grunn av sin holdbarhet og fordeler kan brukerne innse kostnadsbesparelsene ved bruk av plastpall innen 3 år


Sikker for håndtering

Det er kjent at feil trepaller er farlige for operasjonen. Våre paller vil sikre bruken av bruken i lang tid og vil øke sikker materialhåndtering på butikkgulvet og dermed ingen skader eller materielle skader.


Naturressursbesparelser / resirkulerbare

Plastpaller er laget av resirkulerbart polyetylenmateriale. Dette bevarer naturressurser, samtidig som avfallet reduseres. Wooden paller forbruker dyrebare naturressurser; Opptil 10 millioner trær blir kuttet hvert år for å produsere det samme.


Sterk og holdbar

One Piece Molding-struktur av tunge plastpaller, sørger for sikkerheten for bruken i lang tid. Selv etter noen års bruk vil våre paller beholde sin opprinnelige tilstand når det gjelder størrelse, stivhet og støtdemping.


Fargevalg til kunde

Vi kan produsere paller i henhold til kundens fargevalg, og det kan være fargekoordinert for å identifisere varer i et lager.

B3.jpg

Et par: Kina er fortsatt en global plastindustri driver

Neste: IBC & DRUM SPILL CONTAINMENT