Fordeler med plastpaller over trepaller

- Apr 01, 2019-

Antall plastpaller som brukes i et bredt spekter av næringer rundt om i verden, øker stadig. Uansett om det er nestabilitet, lang levetid, lav vekt, detaljer som avrundede hjørner, ekstra låsemidler, eller funksjonelle hulrom, gjør plast nesten enhver forespørsel mulig og klar til produksjon. Vi hjelper deg med å finne de perfekte pallene for deg.

1. Lang levetid og høy kvalitet

Plastpaller imponerer med formstabilitet og lang levetid. Avfall og brudd, som er hverdagslige hendelser med trepaller, er ikke et problem med plast. Nøyaktige målinger og design skaper en høy grad av stabilitet i prosessen. Videre kan de tilpasses for automatiserte lagrings- og plukkesystemer.

2. Lav vekt og Nestability

En stor fordel ved plastpaller er deres lave tærvekt. Dette er en stor lettelse for de ansatte, spesielt i områder der tomme paller må flyttes og stables for hånd. De sparer også på kostnader, drivstoff og CO2 i transitt. Nestable paller i tillegg tar opp mindre lagringsplass og reduserer lagerkostnader.

3.Hygienisk og lett å rengjøre

Etter at de har sirkulert en stund, blir trepaller skitne og vanskelige å rengjøre. Plastpaller er helt forskjellige: De skiller seg ut på grunn av deres robuste og skadedyrfrie overflater som lett kan rengjøres. Videre kan de integreres i hygienisk produksjon og emballasje prosesser uten problemer.

image

Et par:plastpaller Neste:Hvorfor er stablepaller foretrukket?