Fordeler for sammenleggbare pallkasser

- Jun 17, 2019-

PLASTIC PALELT BOX Lavere fraktkostnader

Sammenleggbare pallkasser er gode for å gi store besparelser. Fordi de tilbyr en lett, men likevel beskyttende pakkeløsning for produkter, reduserer de fraktkostnadene betraktelig. En annen fordel oppstår når de må sendes tilbake til lageret. På grunn av deres sammenleggbare design, tar de mindre plass på transporten. Dette kan også bidra til å redusere de totale returkostnadene.

Ekstra lagringsplass når den ikke er i bruk

I motsetning til mange andre industrielle lagringsbeholdere på markedet, er sammenleggbare pallkasser akkurat det - sammenleggbare. Dette betyr at når de ikke er i bruk, kan de lett klappes sammen og lagres uten å ta for mye plass. Dette kan hjelpe til med lagring og pakking, eller i fraktkostnader, hvis de må sendes tilbake til det originale lageret.

gjenbruk~~POS=TRUNC

Sammenleggbare pallkasser gir også høye fordeler og sparing av penger på grunn av deres lange levetid og gjenbrukbare design. I motsetning til bølgepapir eller trebeholdere, som kan gå til grunne over tid, gir sammenleggbare pallkasser en mer holdbar design som kan brukes gang på gang for mange produkter gjennom årene.

Enkel transport og pakking

Fordi sammenleggbare lagringspaller er bredden på en pall, gir de enkel transport og pent pakking i eller på et hvilket som helst transportkjøretøy. Gaffeltrucker kan enkelt organisere og pakke pallene jevnt, klare til transport, noe som gjør arbeidsmiljøet mer effektivt.

Produktsikkerhet

Sammenleggbare containere med pallekasse gir god beskyttelse for alle produktene som er lagret. Selv om veggene deres faller sammen når de er stående, holdes de sterke av sperrer av høy kvalitet, slik at de ikke faller ned under transporten. Veggene er robuste og gjør det mulig for pallen å opprettholde sin form og bidrar til å gi høy produktsikkerhet til enhver tid under lagring på reisen.


Et par:Plastpall kontra trepaller Neste:Hva er fordelene med sammenleggbare plastbeholdere?