[[TitleIndustry]]

6 GRUNN Å BRUKE PLASTPALLETTER OVER TREDE PALLETTER

Date:Mar 26, 2019

6 GRUNN Å BRUKE PLASTPALLETTER OVER TREDE PALLETTER

Trepaller er de vanligste pallene i bruk når det gjelder produksjon og logistikk. De kan gjenbrukes, repareres lett og er relativt billige. Men trepaller er tunge, vanskelige å rengjøre, har høy risiko for angrep og forurensning og kan lett bli skade - alt som fører til regelmessig pallerutskifting.


Mer nylig har plastpaller blitt et voksende alternativ til tre. Vi viser noen av grunnene til at ...


VARIG

Selv om trepaller kan gjenbrukes flere ganger, er plastpaller mindre tilbøyelige til å bryte ned og lide skade på gjentatte turer. Plastpaller kan også tåle elementene og ikke råtne som trepaller. Plastpaller har også styrken for en tyngre belastning enn et lignende tre-alternativ, noe som gjør dem ideelle til å transportere tung last under frakt og når de blir flyttet av en gaffeltruck på lageret.


KOSTNADSEFFEKTIV

Selv om plastpaller vanligvis har en høyere startkostnad, er kostnaden per tur ofte betydelig lavere på grunn av holdbarheten - plastpaller vil lett vare over 100 turer.


I de siste årene har kostnaden for plastpaller blitt mer sammenlignbare med trepaller på grunn av teknologiske fremskritt og en økning i bruken. Plastpaller har en tendens til å være lettere - sparer i transportkostnader når vekten tar i betraktning.


HYGIENIC

Plastpaller absorberer ikke fuktighet og kan lett rengjøres - forhindrer de vanlige problemene knyttet til trepaller som rot, angrep og luktabsorpsjon.


Plastpaller er vanligvis konstruert i ett fast stykke, og gir ingen smussfeller og kan rengjøres grundig mellom bruk.


Enkelte land (ISPM15) og næringer (farmasøytisk og catering) har reguleringshygiene krav, noe som gjør plastpaller perfekt.


MILJØVENNLIG

Når du tar hensyn til prosessen med å lage pallen, livssyklusen og avhending og gjenvinning av paller, kan du bli overrasket over at det mer miljøvennlige alternativet er en plastpall.


Plastpaller kan bli fullt resirkulert ved slutten av deres livssyklus. Paller laget av resirkulert plast fremmer også en sirkulær plastøkonomi hvor avfallet reduseres og ikke produseres.


VAlGfri

Vi har vært i bransjen i over 10 år nå, og vi har hatt mange forespørsler om forsterkede og utvidede eller overdimensjonerte paller. Med vår ekspertise innen plastproduksjon har vi vært i stand til å designe og produsere paller til våre kunder som ikke er tilgjengelige fra hyllen.


Disse har inkludert glidende overflater, tunge felger, stifter, lashing ringer og forsterkede baser.


SIKKERHET

Plastpaller har de svake flekkene som trepaller har. Dette gjør dem mindre tilbøyelige til å spenne under tung belastning og enheter som faller fra pallen. Hvis du velger plast over tre, fjerner du også negler i konstruksjonen, brutte brett og risikoen for splinter. Alt dette forhindrer skade på varer og et tryggere arbeidsmiljø for ansatte.


Et par: Stablere kartongvarer på plastpaller

Neste: Plastpaller for eksport