10 fordeler med plastpall over trepall

- Apr 24, 2019-

Plastpaller gir mange fordeler over tradisjonelle trepaller for et bredt spekter av applikasjoner.


Følgende er 10 fordeler med plastpaller over trepaller:


1. Holdbar og langvarig.


Plastpaller står godt opp til støt og skraper av gjentatt bruk i transitt. De er et utmerket, kostnadsbesparende valg for nærliggende systemer, hvor du kan bruke dem om og om igjen. Plastpaller kan gjenbrukes mer enn 200 ganger.


2. Jordvennlig.


Når du erstatter trepaller med plastpaller, lagrer du trær. Og fordi de varer lenger enn trepaller, slutter plastpaller med færre ressurser. Og fordi de er resirkulerbare, reduserer plastpaller kraftig avfallet ditt produserer. Resirkulerbare plastpaller slutter ikke på deponier, og de reduserer bortskaffelse og deponeringskostnader.


3. Lettvekt.


Plastpaller veier mindre enn paller laget av tre. Dette gjør dem enklere å håndtere og reduserer fraktkostnadene.


4. sikrere


Plastpaller er sikrere for arbeidsstyrken din, fordi de ikke splinter eller har negler som trepaller gjør.


5. Tilgjengelig i en rekke design.


Disse inkluderer nesting modeller som nest pent sammen for enkel håndtering og lagring av gulvplass mellom bruk; Stabelbare paller som optimaliserer unitisering; og rackable paller som passer inn i åpne pallestativer, og understøtter vekten av lastene deres over et åpent spekter.


6. Attraktiv.


Fordi de ser så bra ut, gir noen plastpallbrukere dem dobbelt plikt. Først for transport av et produkt. For det andre, for å vise produktet i en butikk eller et showroom, en gang levert. Plastpaller foretrekkes for slike applikasjoner fordi de er mye mer attraktive enn trepaller.


7. Østrengjøring.


Plastpaller oppfyller krav til matkvalitetsapplikasjoner og reduserer risikoen for forurensning i farmasøytiske applikasjoner. I tillegg er de enkle å rengjøre mellom bruk.


8. Værbestandig.


Fuktighet påvirker ikke plastpallene. De vil ikke kile. Så de er et godt valg for utendørs bruk eller innendørs bruk der vann er et problem. Plastpaller er også motstandsdyktige mot mange kjemikalier og kan brukes under alle klimaforhold.


9.Uniformity.


Plastpaller har ikke overflatevariabiliteten til trepaller, så de fungerer godt i automatiserte systemer, og reduserer risikoen for fastkjøring.


10. Lett å bruke gaffeltruck.


Plastpaller gir fireveis tilgang, noe som gjør dem enkle å hente med en gaffeltruck.


Opplysende plastpaller gir ekstra fordeler. De er designet for de fleste 1200 * 1000 mm applikasjoner, har en tommers leppe for å hindre at produktet glir av pallen og er tilgjengelig med sklisikre dekk.


For mer informasjon om fordelene med plastpaller og hvordan du kan få dem til å jobbe i virksomheten din, ta kontakt med en opplysende pallets salgsrepresentant i dag.


double face plastic palletEt par:Ventilert Sammenleggbar Plastpallett Bulk Box Neste:Topp 11 bruksområder av plastpaller i supply chain management.