Kraftig sammenleggbar plastpalleboks

Type: sammenleggbar plast palleboks Skala: Tung kapasitet: 800L Størrelse: 1200 * 1000 * 975mm Materiale: Plast, HDPE, PP Vekt: 66 kg Dynamisk belastning: 1t Statisk belastning: 4t Bruk: Pulveriserte varer, Landbruksprodukter Inngangstype: 4-veis dør: Halvdråpe foran og sider Stil: sammenleggbar plast palleboks Produkt ...

Produktdetaljer

Type:palleboks for plast som kan skjules

Skala: Kraftig

kapasitet: 800l

Størrelse: 1200 * 1000 * 975mm

Materiale:Plast,HDPE,PP

Vekt: 66kg

dynamisk innlasting:1t

statisk innlasting: 4t

Bruk:Pulvervarer, Landbruksprodukter

Inngangstype:4-veis

dør: halv slipp foran og sider

stil: sammenleggbar plast palleboks

produktnavn: tung industri stablebar bulk sammenleggbar plast palleboks

photobank (3)_副本

-Materiale: HDPE


-Dynamisk belastning 1000 kg, statisk belastning 4000 kg ved engangsbruk


-500 kg belastning i stabling, 4 over 1 i statisk og 1 over 1 i dynamisk


-Fireveis inngang


-Drop dør er tilgjengelig på begge sider


detail pics

Lang levetid og høy kvalitet

Plastpaller imponerer med sin formstabilitet og levetid. Svinn og brudd, som er hverdagslige hendelser med trepaller, er ikke et problem med plast. Presise målinger og design skaper en høy grad av stabilitet i prosessen. Videre kan de tilpasses for automatiserte lagrings- og plukksystemer.


Økonomisk effektivitet

Engangs anskaffelseskostnadene for plastpaller er høye i forhold til trepaller. Men følgekostnadene som utvikler seg langs logistikkforsyningskjeden er betydelig lavere. Nestability, nedgangen i rengjøringskostnader, reduksjonen i produktbrudd på grunn av palleskade, reduksjon av ompakkingskostnader eller unødvendig mekanisk nedetid og problemfri avhending - disse bidrar alle til plastens enorme kostnadsfordel i moderne logistikk. I tillegg beholder plastpaller sin materielle verdi på slutten av driftslivet: De er 100% resirkulerbare og kan gjøres om til nye paller.

289EE4FB2F77196A04E3E397F6B9A60B_500_0_max_jpg_副本


ENLIGHTENING PALLET er en erfaren kraftig sammenleggbar plast palleboks leverandør blant de verdensberømte tunge sammenleggbare plast palleboks produsenter, som kan tilby deg varmt salg og billig kraftig sammenleggbar plast palleboks engros service. Velkommen til å bestille våre produkter til lav pris med vår fabrikk.
Hot Tags: kraftig sammenleggbar plast palleboks produsenter, fabrikk, engros, billig, pris, varmt salg

Sende bookingforespørsel

Du kommer kanskje også til å like