500 * 300 * 230 Mm Lukkbare Sammenleggbare Plastkasser

1.size: 500x300x230mm2.weight: 1.54kg3.load kapasitet: 12kg4.volume kapasitet: 28L

1.size: 500x300x230mm

2.weight: 1.54kg

3.lastkapasitet: 12kg

4.volumkapasitet: 28L


ENLIGHTENING PALLET er en erfaren 500 * 300 * 230 mm lukket foldbare plastkasser leverandør blant verdensberømte 500 * 300 * 230 mm lukkede plastkasser produsenter, som kan tilby deg varmt salg og billige 500 * 300 * 230 mm lukkede plastkasser engros service. Velkommen til å bestille våre produkter til lav pris med vår fabrikk.

produktbeskrivelse

Den lukkede foldbare plastkranen forenkler familieaktiviteten din og daglige oppgaver med en praktisk måte å bære små ting på. Pop den åpen når du trenger den, brett den flatt når du ikke gjør det. Denne smarte, plassbesparende løsningen er perfekt for pakking, transport og lagring av ting. Disse universalverktøyskassene øker brukervennligheten og effektiviteten av daglige oppgaver og lagring. Prøv dem for sportsutstyr, kunst og håndverk, hagearbeid og forbedringsprosjekter.


Måler 500L x 300W x 230H, denne sammenleggbare verktøyboksen bærer 28 liter volum, med en maksimal lastekapasitet på 12 kg. Har en solid, solid bunnbunn og har faste vegger som er ideelle for tunge prosjekter. Håndtak med sidehåndtak gir praktisk transport, og en lett ramme holder seg behagelig.

Når du er ferdig med hjelpekassen, kollapser den ned for kompakt lagring. Clever Kasser er laget av resirkulerbare materialer og tilbyr et bærekraftig alternativ til plastposer, totes og bokser. Smarte kasser er også hygieniske og kan til og med rengjøres i oppvaskmaskinen.
firmainformasjon

Opplysende Pallet Industry Co, Ltd er en omfattende stor plastprodukter produksjon og drift av bedrifter. Hovedsakelig engasjert i plast folding boks \ binscarte \ omsetning boks \ basket \ pallet av forsyning og produksjon som en av de høyteknologiske bedrift, og sette opp kontorer i Hong Kong og innlandet. I dag er selskapets markedsføring nettverk dekning i inn-og utland, for eksempel Australia, India, Malaysia, Afrika og Europa og USA. utmerket og effektiv service for å vinne de fleste kunders støtte og tillit. Vår filosofi er: å kvaliteten strever etter overlevelse, omdømme og merkevare. Våre produkter er mye brukt i petrokjemisk, kjemisk, øl, drikke, mat, medisin, tobakk, ledning og kabel, og mange andre næringer. Når som helst, er vi ivrige etter å samarbeide med deg med hilsen, og i fellesskap skape en bedre fremtid, for utviklingen av Kinas logistikkindustri for å gi bedre service.Hot Tags: 500 * 300 * 230 mm lukket foldbare plast kasser produsenter, fabrikk, engros, billig, pris, varmt salg