Stackable Australian Standard 1162x1162 Folding Vented Plastic Pallet Container

Stackable Australian Standard 1162x1162 Folding Vented Plastic Pallet Container

1.Size: 1162x1162x790mm 2.Weight: 49kg 3.Volume: 720L 4.Static belastning: 4t, Dynamisk belastning: 1t 5.Last nummer: 80pcs i 20GP, 180pcs i 40HQ

Stablbar australsk Standard 1162x1162 foldet ventilert plastpallbeholder

QQ 图片 20170206171403.jpg

Punkt

ENL-1162

Ekstern dimensjon (L * W * H)

1162 * 1162 * 790mm

Vekt

50kgs

Gaffeltruckinngang

4

Statisk last

4T

Dynamisk belastning

1T

Materiale

HDPE

Foldet høyde

260mm

Plastic Folding Containere er laget av høy tetthet polyetylen plast for langvarig holdbarhet. Fungerer i et sammenleggbart design for enkel lagring og bærbarhet. Bulkbeholdere tilbyr en 4-veis gaffeloppføring for større kontroll under håndtering. Plastic folding bulk containere kan stables uten racking for større stabilitet og sikkerhet. Strukturell skumstøpt konstruksjon gir forbedret styrke og støtte. Binner, toteer og beholdere er enkle å rengjøre. Farger er svart, blå eller grå. Dimensjoner og vektkapasiteter varierer per modell. Bulk Container Lids selges separat. Beskytter innholdet mot skader fra støv og rusk for økt pålitelighet.

Egenskaper

1. Dørdør er tilgjengelig på lang side, lett å håndtere varene i container.

2. Innerbeholderen er flat design og enkel å vaske.

3. Dustcover er tilgjengelig.

4. Anti-glidegummi er sammensatt i løpere og bunn.

5. Veldig sterk og holdbar, laget av strukturell skum sprøytestøping. Leveres med flere dørkonfigurasjonsalternativer. Perfekt for internasjonal frakt av varer i containere.

6. Etikettholdere er montert på langsiden og på den korte siden.

7. Reservedeler er tilgjengelige for utskifting.

Om Opplysende

Opplysende Pallet Industry Co, Ltd er en omfattende stor plastprodukter produksjon og drift av bedrifter. Hovedsakelig engasjert i plast folding boks \ binscarte \ omsetning boks \ basket \ pallet av forsyning og produksjon som en av de høyteknologiske bedrift, og sette opp kontorer i Hong Kong og innlandet.

I dag er selskapets markedsføring nettverk dekning i inn-og utland, for eksempel Australia, India, Malaysia, Afrika og Europa og USA. utmerket og effektiv service for å vinne de fleste kunders støtte og tillit.

Vår filosofi er: å kvaliteten strever etter overlevelse, omdømme og merkevare. Våre produkter er mye brukt i petrokjemisk, kjemisk, øl, drikke, mat, medisin, tobakk, ledning og kabel, og mange andre næringer.

Når som helst, er vi ivrige etter å samarbeide med deg med hilsen, og i fellesskap skape en bedre fremtid, for utviklingen av Kinas logistikkindustri for å gi bedre service.

邮箱 .jpg

Hot Tags: stabelbar australsk standard 1162x1162 folding ventilert plast pallet container produsenter, fabrikk, engros, billig, pris, varmt salg