Plast bulk beholdere for lagring juice

Plast bulk beholdere for lagring juice

Plast bulk beholdere for lagring juice kan brukes i kalde rom, holdbar og sterk for gaffeltruck og manuelle kontakter bruk sammenleggbar struktur kan redusere plass

Produktdetaljer

Introduksjon til bulkbeholdere i plast

De holdbare, gjenbrukbare plast- og metallbulkbeholderne fra gjenbrukbar transportemballasje er bygget for å gi bedrifter en kostnadseffektiv måte å sende produkter på. I stedet for å kjøpe engangsbokser for forsendelser og lagring, vil våre solide bulkbeholdere vare i årevis, selv under tøffe forhold. I tillegg er alle våre bulkbeholdere resirkulerbare, noe som betyr at våre produkter kan hjelpe organisasjonen med å redusere karbonavtrykket.


Vi tilbyr et bredt utvalg av bulkbeholdere – inkludert sammenleggbare bulkbeholdere, innhøsting av bulkbeholdere, stablede bulkbeholdere og bulkbeholdere i matkvalitet. Uansett hvilken bransje eller størrelsen på logistikkprosjektet ditt, er vi sikre på at vi har akkurat riktig type beholder for din drift.

IMG_4957

IMG_4959

Fordeler for plast bulk beholdere

Gjenbrukbar transportemballasje har vært klarert i mer enn 25 år, og på den tiden har vi jobbet med bedrifter i alle størrelser. Så vi kan gi ekspertråd om akkurat de riktige forsendelsesbeholderne for din drift, samt metoder for effektivisering av materialhåndteringsprosessene dine, noe som kan bidra til å maksimere effektiviteten til forsyningskjeden din. I tillegg, når du jobber med oss, vil du dra nytte av:


En ekspansiv inventar - Vi har det bredeste utvalget av gjenbrukbar transportemballasje tilgjengelig, så vi har bulkbeholdere med alle funksjonene du trenger, inkludert isolasjon, fireveis gaffelpallbaser, sikre lokk, utløpsventiler, sammenleggbare vegger og mer.

Fremragende kundeservice – Vi tilbyr tilbud raskt og er tilgjengelige for å svare på spørsmål om våre produkter etter at du har mottatt bestillingen din. Vårt mål er å skape et vellykket langsiktig partnerskap med deg.

Korte leveringstider – Vår omfattende beholdning av bulkbeholdere lagres i flere lagre over hele landet, så vi kan vanligvis levere bestillinger innen 1-2 virkedager. Og våre flere strømpesteder kan bidra til å minimere fraktkostnader.

Beste priser - Til syvende og sist handler det om den beste verdien og effektiviteten. Vi henter bulkbeholdere fra alle de ledende produsentene, og vi vet hvordan vi skal produsere den beste verdien. Vår kjøpekraft, bruk av produsentkonkurranse, relasjoner og ekspertise hjelper oss med å gi våre kunder de beste bulkbeholderne til de beste prisene.

I tillegg, hvis du har krav som ikke oppfylles av noen av våre off-the-shelf alternativer, er vi glade for å jobbe med deg på å lage tilpassede bulk beholdere som oppfyller alle dine behov.


Hvis du vil ha mer informasjon, kan du kontakte gjenbrukbar transportemballasje for å be om et tilbud. Vi vil gjerne svare på dine spørsmål og diskutere logistikkprosjektet ditt videre.

Hot Tags: Plast Bulk Beholdere For Lagring Juice produsenter, fabrikk, engros, billig, pris, varmt salg

Sende bookingforespørsel

Du kommer kanskje også til å like