Heavy Duty frukt bruk sammenleggbare pall Bin

Heavy Duty frukt bruk sammenleggbare pall Bin

Denne sammenleggbare plast pall bin forsyning masse til landbruk, spesielt frukt og grønnsaker, vokser og behandling er en svært krevende virksomhet.

Vegetabilsk lagring bruke sammenleggbare hyller

 

Element sammenleggbare store lagring skuffer
størrelse 1200x1000x810mm
materiale HDPE
vekt / volum 43kg / 700L
statisk belastning 4T
dynamisk belastning 1t

 

Denne sammenleggbare plast pall bin forsyning masse til landbruk, spesielt frukt og grønnsaker, vokser og behandling er en svært krevende virksomhet. Det krever emballasje med høy effektivitet, styrke og motstand å meget streng omgivelsene.

Emballasjen har også beholde friskhet og kvaliteten på råvarer fra feltet til supermarked sokkel. Denne sammenleggbare hyllen perfekt møte dette bruk behov.

 

 

customer usage picture.jpg

 

Sammenleggbare pall hyllen er laget av HDPE, og HDPE materiale har god varmebestandig og kalde motstand, god kjemiske stabilitet, høy stivhet og seighet. Det er en av de beste materialene for å lage plast boksen.

 

usaeg picture.jpg

OPPLYSENDE PALLEN er en erfaren kraftig frukt bruke sammenleggbare pall bin leverandør blant de verdensberømt kraftig frukt bruk sammenleggbare pall bin produsenter, som kan tilby deg varm salg og billig kraftig frukt sammenleggbare pall bin engros tjenesten. Velkommen til å bestille våre produkter til lav pris med vår fabrikk.
Hot Tags: kraftig frukt bruke sammenleggbare pall bin produsenter fabrikken engros, billig, pris, hot salg