Sammenleggbar palleske

Sammenleggbar palleske

En sammenleggbar plastpallbeholderboks for langvarig ytelse i de mest krevende miljøene, tilbyr også utmerket intern kapasitet og er veldig solid.

Sammenleggbar palleske i en rekke størrelser, mange med nedtrekksdører for å gjøre det enkelt å komme til. Disse sammenleggbare boksene brukes til å transportere tunge og klumpete gjenstander, og har i henhold til navnet pallføtter og er designet for å kunne transporteres med gaffeltruck eller palløfter. Sammenleggbare boksene våre stabler sikkert når de er i bruk og brettes sammen når de er tomme for å spare plass og redusere transportkostnadene for retur.

Fordelen med å brette pallekasse

1. Dråpedør er tilgjengelig på begge sider;

2. Labelholdere er satt sammen på langsiden og kortsiden;

3. Reservedeler er tilgjengelige for utskifting;

4. Innføring på fire måter.


Transport av frukt og grønnsaker

FD32(3DF5C{181Z$MB~$2`9

Oppbevaring av frukt og grønnsaker

JWI1KB(XABYFYC96DWO783L

3 stykker / bunt med strekkfilm eller kan pakkes som kundebehov

JX17V{EZ}U2ZT0QM8GKM$QK

Sammenleggbar pallekasse er mye brukt i de fleste større næringer, inkludert engineering, tekstilprodusenter, bilprodusenter, kjøttforedling, resirkuleringsselskaper og avfallshåndtering, bruker brettbare plastpallbokser.

Opplysningspallett er en erfaren leverandør av brettpallekasse blant de verdensberømte brettpallprodusentene som kan tilby deg salg og billig engrossalgstjeneste. Velkommen til å bestille våre produkter til lav pris hos vår fabrikk.
Hot Tags: brettpaller produsenter, fabrikk, engros, billig, pris, varmt salg