Sammenleggbare store plastbeholdere

Sammenleggbare store plastbeholdere

Sammenleggbare store pallebeholdere Materiale hdpe

Enlighteningg sammenleggbare plastbeholdere er en effektiv løsning i det meste bilindustrien, og gir den ideelle løsningen for lagring, transport og detaljhandel. Våre industrielle plastbeholdere er allsidige, robuste, gjenbrukbare og ekstra lette. disse spesialdesignede detaljklare boksene maksimerer ikke bare transport og butikkarealer; de er en attraktiv, kostnadseffektiv og er en fornuftig løsning for å beskytte og vise frukt, grønnsaker, meieriprodukter og andre ikke-matvarer.

Industrielle sammenleggbare plastbeholdere bidrar til å maksimere plass og minimere avfall. Den unike nestbare, stabile, sammenleggbare og sammenleggbare designen gjør pakking, stabling, lagring praktisk og enkel.

folding pallet binfolding plastic pallet boxindustrial foldabl plastic pallet bin

Brettbare plastbeholdere er kompatible med andre emballasjesystemer i Euro-dimensjoner; passer perfekt til dukker, paller og reolsystemer

og gir utmerkede plassbesparende fordeler. Når de er brettet, kan de spare opptil 80% volumreduksjon i volum, men likevel beholde styrken til en vanlig euronorm stablingsbeholder; Dette gjør containerne kostnadseffektive i returtransport og lagring og på lager i perioder med inaktivitet. Glatte vertikale sider maksimerer intern lagringskapasitet, og boksene stables sammen med eller uten lokk, brettet eller åpent.


Hot Tags: folding av store plastbeholdere produsenter, fabrikk, engros, billig, pris, varmt salg

Et par: nei

Neste: Automotive Plastic Foldable Bulk Bin