Sammenleggbar palleboks for automatisk industri

Sammenleggbar palleboks for automatisk industri

Sammenleggbare pallebokser gir plassbesparende lagring for små til mellomstore varer i form av pallelagring. De kan kollapses når de ikke er i bruk, noe som gjør dem ideelle for bruk når plassen er begrenset.

Produktdetaljer

Sammenleggbar palleboks for automatisk industri:

Funksjoner

1. Det er en stabil, sammenleggbar standardbeholder med ekstra høyde og ergonomisk formede foldedører På langsiden (1200mm), lett å håndtere varene i beholderen og kan også imøtekomme interiøret dunnage når tom.

2. Glatte overflater for enkel rengjøring og produktbeskyttelse. Ingen splinter, rust eller malingsflis for å forurense produkter. Fire demonterte beholdere passer inn i en enkelt enhet med pallebasene nestet på toppen.

3. Og best av alt, når plastkassen ikke er i bruk, bare gi håndtakene en vri for å kollapse den ned til bare tommer i en jevn, bevegelse, og den vil spare opptil 75% plass. 100% polyetylenmateriale, den beste kvaliteten kan gjøre lav kostnadseffektivitet. Og de er stablebare og sammenleggbare , lett for returtransport.

4. Disse produktene er designet og fremstilt ved hjelp av kvalitetskomponenter og materiale for å sikre at endelig produksjon oppfyller internasjonale kvalitetsstandarder, som i stor grad beundres av våre kunder for deres bemerkelsesverdige kvalitet og kostnadseffektivitet.

8


Elementsammenleggbar plastpalleboks
Størrelse1200 x 1000 x 1000 mm
meterialplast, HDPE
Vekt55 kg
dynamisk belastning1t
statisk belastning4t
rack-belastning1t
Indre høyde865 mm
Logosilketrykk eller andre
TypeSammenleggbar
Fargegrå eller andre


photobank (7).jpg

Foldale boks bilder.

folding plastic pallet box

stacking pallet container

Det er ikke alltid mulig å transportere visse deler i enkle sammenleggbare bokser. I noen tilfeller kan noe større måtte brukes. Og det er der store sammenleggbare beholdere fra ENL spiller inn. Med dem kan selv store elementer transporteres og lagres uten problemer. Og når boksene har oppfylt sitt formål og ikke lenger er i bruk, kan du enkelt spare plass ved å brette dem.

5

Hvis ytterligere spørsmål, gi oss beskjed fritt, takk.

Hot Tags: Sammenleggbar palleboks for automatiske industriprodusenter, fabrikk, engros, billig, pris, varmt salg

Sende bookingforespørsel

Du kommer kanskje også til å like