hdpe solid sammenleggbar pallkasse

Pallboksen vår er en kraftig bulkcontainer, laget av polyetylen med høy tetthet. Ikke bare er den tøff og holdbar, men den kollapser lett for effektiv lagring og transport. Denne søpla er utformet med tanke på bekvemmelighet og brukes ofte til å flytte, lagre, beskytte og sende diverse utstyr, materialer og komponenter.

Produktdetaljer

hdpe solid sammenleggbar pallkasse


Høykvalitets tunge euro bulkindustrien sammenleggbar pallboks til salgs
Utvendig dimensjon (mm)Lastmengde (pc)
LWH20GP40HQIndre høyde (mm)
12001000100060154845

hdpe solid kollapsbile pallboks Funksjoner:

initpintu_副本.jpg

Kraftig konstruksjon med 4-veis gaffeltruck for effektiv håndtering. Laget av høy tetthet jomfru polyetylen for lang levetid. Reservedeler er tilgjengelige for utskifting.

Bretter seg flatt når den ikke er i bruk, noe som sparer verdifull plass ved returtransport, sammenleggbart forhold: 3,2: 1

600 kg belastning ved stabling, 5 over 1 statisk og 1 over 1 dynamisk, slik at containere kan stables opptil 5 enheter høyt.

Håndtakene er designet i fire sidedører, enkle å betjene. Vanlig brukt i bil- og detaljhandelsdistribusjonsmiljøer.

folding large plastic containersBulk Foldable Plastic Pallet Container

Disse containerne er sammenleggbare for å spare plass både på lageret eller under transport. De inkluderer tilgangsdører for enkel tilgjengelighet til noen av delene dine eller annet materiale.

Det er også ergonomisk vennlig for deg å få tilgang til innsiden av esken. Det er en stabil, sammenleggbar standardbeholder med ekstra høyde.

folding plastic pallet box

100% polyetylenmateriale, den beste kvaliteten gir lav kostnadseffektivitet, motstår rust, lukt og fuktighet og rengjør lett. Strukturelt forsterket ved alle belastningspunkter for ekstra styrke og stabilitet. Glatt innvendig overflate rengjør lett.


Hot Tags: hdpe solid sammenleggbare pallboksprodusenter, fabrikk, engros, billig, pris, varmt salg

Sende bookingforespørsel

You Might Also Like