1200x1000x1000mm Heavy Duty sammenleggbar plast stor bulkcontainer

1200x1000x1000mm Heavy Duty sammenleggbar plast stor bulkcontainer

1. Størrelse: 1200x1000x1000mm 2.Vekt: 55KG 3.Volume: 887L 4.Static belastning: 4000KG, Dynamisk belastning: 1000KG 5. Bruk: Automatisk industri etc

Chat nå

Produktdetaljer

1.size: 1200x1000x1000mm

2.weight: 55kg

3.1x20gp: 60pcs, 1x40hq: 150pcs

Ny sammenleggbar bulkcontainer for tungt arbeid


图片 68.png


Type:

Pallestativ

Stil

Sammenleggbar

Materiale:

HDPE

gaffeltruck

OK

handlift

ok

Dimensjon (mm)

Lastkapasitet (KGS)

ANT / Container

L

W

H

dynamisk

statisk

reoler

20 'GP

40'GP

40'HQ

1200

1000

1000

1T

4T

1T

60

/

150


Nye sammenleggbare bulkbeholdermodeller fra oss er produsert for sikker lagring og transport av:

* Plastharpikser.

* Pulvervarer.

* Gårdsprodukter.

* Forbrukerelektronikk.

* Bilkomponenter.

Faste beholdere med fast dekk, som er sammenleggbare, er produsert med effektiv og sikker bruk av ledig arbeidsplass i tankene, og har alle følgende egenskaper:

* Drop dører.

* Ikke-hak, glatte hjørner.

* En mekanisme for rask oppsett og opprydding.

Alle sammenleggbare plast bulkbeholdere kan tilberedes for lasting eller en returtur på bare noen få minutter, og de kan skylles av like raskt også!

Våre sammenleggbare bulkbeholderenheter anses å være kompatible med standardgjenbrukbare plastpaller som brukes av dagligvareindustrien. Bulk plastbeholdere er også favorisert i følgende applikasjoner:

* Landbruk.

* Produksjon.

* Fordeling.

Våre sammenleggbare beholdere med høy tetthetspolyetylen (HDPE) er designet for å lykkes:

* Lagre arbeidet i gang.

* Stack når kollapset for å optimalisere ledig plass.

* Stack opptil åtte enheter høyt avhengig av lasten.

Blå plastkollapsbare bulkbeholdere viser at det ikke finnes noen bedre måte å sikre og lagre lager eller råmaterialer på!

firmainformasjon

foretaksbeskrivelse

Qingdao Opplysende Elektromekanisk Co, Ltd er en omfattende stor plastprodukter produksjon og drift av bedrifter. Hovedsakelig engasjert i plast folding box \ bins \ carte \ omsetning boks \ basket \ pallet av forsyning og produksjon som en av de høyteknologiske bedrift, og sette opp kontorer i Hong Kong og innlandet. I dag er selskapets markedsføring nettverk dekning i inn-og utland, for eksempel Australia, India, Malaysia, Afrika og Europa og USA. utmerket og effektiv service for å vinne de fleste kunders støtte og tillit. Vår filosofi er: å kvaliteten strever etter

overlevelse, omdømme og merkevare. Våre produkter er mye brukt i petrokjemisk, kjemisk, øl, drikke, mat, medisin, tobakk, ledning og kabel, og mange andre næringer. Når som helst, er vi ivrige etter å samarbeide med deg med hilsen, og i fellesskap skape en bedre fremtid, for utviklingen av Kinas logistikkindustri for å gi bedre service.


图片 64.png

Packging og frakt

图片 72.png

sertifisering

图片 66.png

ENLIGHTENING PALLET er en erfaren 1210d foldbar stor container leverandør blant de verdensberømte 1210d foldbare store container produsenter, som kan tilby deg varm salg og billig 1210d foldbar stor container engros service. Velkommen til å bestille våre produkter til lav pris med vår fabrikk.

Hot Tags: 1200x1000x1000mm Heavy Duty sammenleggbar plast Large Bulk Container produsenter, fabrikk, engros, billig, pris, varmt salg
Et par:Stor kapasitet soverom folding plast storage garderobe Neste:Australian Standard Plastic Pallet Boxes For Fruktindustrien

Forespørsel

You Might Also Like