Bulk sammenleggbar plastpallebeholder

Bulk sammenleggbar plastpallebeholder

kraftig bulk foldabe plastpallebeholder stabling med 5-8 lag

Bulk sammenleggbar plastpallekontinent

folding pallet bin

Sammenleggbare containere kan gi sterk, sikker materialhåndtering med minimal plass. Våre sammenleggbare containere er holdbare og gjenbrukbare, og gir optimal lagring og stabling.

I tillegg tilbyr disse håndholdte sammenleggbare beholderne viktige funksjoner som gjør det enkelt å bruke plastbeholderne våre.


Sammenleggbar tote banke ned forholdstall så høyt som 5: 1

Kompatibilitet med standard AIAG 48 ″ x 45 ″ pallesystemer

Lavere transportkostnader og lagringskostnader for containere

Store etikett- og kortholderområder på hver sammenleggbare container gir enkel identifikasjon og forbedret lagerstyring

Valgfri lokk gir økt beskyttelse

Sammenleggbar funksjonalitet gir betydelige besparelser på inngående gods.


Sammenleggbare containerspesifikasjoner

Det er flere grunner til at selskaper søker sammenleggbare bulkcontainere. På lang sikt er de gjenbrukbare, noe som gjør dem til en ekstremt miljøvennlig måte å gjøre forretninger på. Det at de er sammenleggbare betyr også at de har en rask oppsett og er enkle å lagre. Hvis du er interessert i sammenleggbare, stabile containere, her er litt om noen fordeler andre har funnet i å bruke dem.


En pallecontainer er en tung plastbeholder. Sidene til disse sammenleggbare plastbeholderne kan frigjøres og kollapses i en kompakt og stabelbar enhet. Disse store sammenleggbare plastbeholdere kan brukes til å holde produserte deler og bulkmaterialer, for eksempel apparatdeler og bildeler. Fordi disse sammenleggbare plastbeholderne er laget av kraftig plast, kan noen romme over 4000 kg. Sammenleggbare plastbeholdere er bevisst konstruert for å være mobile, og transporteres enkelt rundt et lagergulv ved bruk av gaffeltrucker og noen pallekontakter.


Hva er sammenleggbare containere (nedslagne containere)?

Sammenleggbare containere, også kjent som knock-down containere eller knock-down kasser, er plassbesparende containere som er perfekt konstruert for holdbarhet og lang levetid. Disse beholderne er laget av høy tetthet polyetylen (HDPE), et slitesterkt materiale som vil beskytte produktet ditt gjennom hele containerens levetid.


Gi oss beskjed hvis du har ytterligere spørsmål, takk.


ENLIGHTENING PALLET er en erfaren leverandør av bulkbrettbare plastpallercontainere blant de verdensberømte produsentene av bulkbrettbare plastpallercontainere, som kan tilby deg varmt salg og billig bulkfoldbar plastpallecontainer engros service. Velkommen til å bestille våre produkter til lav pris hos fabrikken vår.
Hot Tags: bulk sammenleggbare plastpallebeholderprodusenter, fabrikk, engros, billig, pris, varmt salg

Et par: nei

Neste: Sammenleggbare store plastbeholdere