PP Materiale Logistisk Bevegelsesboks med lokk

PP Materiale Logistisk Bevegelsesboks med lokk

PP Materiale Logistisk Bevegelsesboks med lokk, dimensjon 600 * 400 * 315mm, laget av 100% jomfruelig PP, er matvare, 600pcs / 20'GP, 1520pcs / 40'HQ

ENLIGHTENING PALLET er en erfaren pp-materiale logistikk flytteboks med lids leverandør blant de verdensberømte pp material logistikk flytteboks med lokk produsenter, som kan tilby deg varm salg og billig pp materiale logistikk flyboks med lids engros service. Velkommen til å bestille våre produkter til lav pris med vår fabrikk.

PP Materiale Logistisk Bevegelsesboks med lokk

Grunnleggende informasjon

Varenummer:

LT-6040A

Eksterne dimensjoner:

600 * 400 * 315mm

Intern dimensjon

524 * 341 * 294mm

Volum:

70 l

Vektgrense:

60kg

Stackkapasitet:

500 KG

Vekt:

3,3 kg

Materiale:

PP

Struktur:

Solid Base og Solid Side

Farge:

Blå / Grønn / Sort / Grå ...

Temperaturbestandighet:

-25 ° C til + 60 ° C

Plast boks, også kjent som logistikk boks, er mye brukt i maskiner, biler, hvitevarer, lett industri, elektron, etc., syre og alkalier motstand, oljebestandighet, avirulent insipidity, kan brukes til servering av mat og så videre, praktisk Rengjøring, praktisk omsetning, pent stablet, lettelse management.Its rimelig design, utmerket kvalitet, egnet for fabrikk i logistikk transport, distribusjon, lagring, distribusjon behandling etc.Logistics omsetning boks matchet med en rekke logistiske containere og stasjon fasiliteter, brukt til alle slags lager, produksjonssted og andre anledninger, i dagens logistikk ledelse bedriften betaler mer og mer oppmerksomhet på det, omsetning boks bidra til å fullføre logistikk container generalisering, integrering ledelse, er den moderne logistikk ledelse essensielle for produksjon og sirkulasjon foretak.
Egenskaper:
1: Kompatibel med hyller eller skap skuffer som spesialskuffer.
2: Kan stables, montert på en hvilken som helst egnet overflate som vegger, benker, innsatte lastebiler og skap eller vogner.
3: Holdbar, hygienisk, giftfri og praktisk.
4: Optimaliser lagringsplass.
5: Fargerik, korrosjonsbestandig og lett å rengjøre; giftfri, sterkt og lett sortiment.
6: Ideell for hjem, kontor, arbeidsplass og sykehus, ect.
7: Ulike størrelser er tilgjengelige.

Produksjon og emballasje og frakt

Fabriksinformasjon

Opplysende Pallet Industry Co, Ltd er en omfattende stor plastprodukter produksjon og drift av bedrifter. Hovedsakelig engasjert i plast folding boks \ binscarte \ omsetning boks \ basket \ pallet av forsyning og produksjon som en av de høyteknologiske bedrift, og sette opp kontorer i Hong Kong og innlandet. I dag er selskapets markedsføring nettverk dekning i inn-og utland, for eksempel Australia, India, Malaysia, Afrika og Europa og USA. utmerket og effektiv service for å vinne de fleste kunders støtte og tillit. Vår filosofi er: å kvaliteten strever etter overlevelse, omdømme og merkevare. Våre produkter er mye brukt i petrokjemisk, kjemisk, øl, drikke, mat, medisin, tobakk, ledning og kabel, og mange andre næringer. Når som helst, er vi ivrige

å samarbeide med deg oppriktig, og i fellesskap skape en bedre fremtid, for utviklingen av Kinas logistikkindustri for å gi bedre service.

sertifisering

Kontakt oss
Vi setter stor pris på din forespørsel via e-post, faks eller direktemeldinger.
Vi svarer på e-post eller faks innen 24 timer.
Ta gjerne kontakt med oss når som helst hvis det er noen spørsmål.

Transport
Alle tilgjengelige fraktveier kan brukes, med bud, luft eller sjø.
Utnevnt rederi eller våre egne videresendinger alle kunne brukes i forsendelse.
Fullveis sporing av lastene for deg før varene kommer.
Hot Tags: pp materiale logistikk flytteboks med lokk produsenter, fabrikk, engros, billig, pris, varmt salg