GJENBRUKBARE PLAST BEVEGELIG BOKSER

GJENBRUKBARE PLAST BEVEGELIG BOKSER

GJENBRUKBARE plast MOVING bokser vår plast bevegelig bokser er laget av holdbar jomfru PP. De er sterke, stabil, værbestandig og enkel å rengjøre. De gjøre organisere en bris, og hver kan stables oppå hverandre, som ikke bare bidrar til å spare plass, men gjør transporten enklere og...

GJENBRUKBARE PLAST BEVEGELIG BOKSER


Vår plast bevegelig bokser er laget av holdbar jomfru PP. De er sterke, stabil, værbestandig og enkel å rengjøre. De gjør organisere en bris, og hver kan stables oppå hverandre, som ikke bare bidrar til å spare plass, men gjør transporten enklere og sikrere. Vår plast tote bokser kan resirkuleres og har en levetid på ca 10 år. Våre tilknyttede lokket boksene vil kunne hjelpe tusenvis av familier flytte enklere, med ingen innvirkning på miljøet.

eMOVING packing boxes have interlocking lids, are secure, water resistant, durable, tough and holds up to 30kg

BOKSEN DIMENSJONER:Side: 600 x 315 mm - topp: 600 x 400 mm

Siste gang en Australia kunde flyttet huset,-de trengte bokser, og mange av dem". Med den gjennomsnittlige australske flytte hjem en gang hvert sjuende år, er mengden av pappesker kreves fenomenal. Tenk på dette et øyeblikk. For å gjøre bare ett tonn papir over 90.000 liter vann, brukes 17 trær og 79 gallons av olje. Og hvor gjør de fleste av dette papir og papp ende opp? Deponi.

Australierne sende 1,9 millioner tonn papir til deponi hvert år og det meste av det kan resirkuleres. Og det er et trist faktum at når de fleste av oss flytter hjem, tenker vi går med pappesker. Opplysende pall industrien tar sikte på å endre dette ved å tilby Melbourne en mer bærekraftig alternativ. Våre gjenbrukbare plast bokser vil hjelpe ende deponi forårsaket av papp.

Items out of eMOVING boxeMOVING box with items

OPPLYSENDE PALLEN er en erfaren gjenbrukbare plast bevegelig bokser leverandør blant de verden berømte gjenbrukbare plast flytte boksene produsenter, som kan tilby deg varm salg og billig gjenbrukbare plast flytte boksene engros service. Velkommen til å bestille våre produkter til lav pris med vår fabrikk.
Hot Tags: gjenbrukbare plast flytte boksene produsenter fabrikken engros, billig, pris, hot salg