62L plast bevegelsesfestet lokkbeholder

1.size: 600x400x365mm2.weight: 3.6kg3.1x20gp: 560pcs, 1x40hq: 1440pcs

62L plast bevegelsesfestet lokkbeholder


ENLIGHTENING PALLET er en erfaren 62 l plastbeholder med tilhørende lokkbeholderleverandør blant de verdensberømte 62 l plastbeholdere med tilhørende lokkbeholderprodusenter, som kan tilby deg varmt salg og billig 62 l plastbevegelse med påsatt lokkbeholder engros service. Velkommen til å bestille våre produkter til lav pris med vår fabrikk.


Boks detalj.png

materiale plast
størrelse 600x400x365mm
farge blå, rød, oransje etc.
vekt 3.3kg
logo utskrift av etterspørselen din
bruk lagring, transportationg
vektgrense 40kg
tilpass temp. -20 ℃ -60 ℃

produktbeskrivelse

Boksdetalj 1.png

Vedlagte lokkbeholdere (ALC) er gjenbrukbare oppbevaringsbeholdere som er ideelle for bruk i rekkefølge, sluttet distribusjon og lagringsapplikasjoner. Låser festes forsvarlig lukket for å beskytte innholdet mot støv eller skade. Disse industrielle fraktbeholdere stabler for maksimal lagring og nest når det er tomt lagringsplass. Teksturerte bunner gir et sikkert grep på transportbånd. Sterke støpte håndtak grep er ergonomisk utformet for enkel løft og bære. Hengelås øye gir sikkerhetsalternativ. Forsterket stål hengselstifter gir mange års glatt lokkoperasjon.

detail.png

Produktfunksjon

-Size og farge kan gjøres etter kundens krav.

-Sidene kan være varmt stemplet og trykt på skjermen med kundens navn og logo

-Labelholder kan være valgfri for vedlegg.

-Polypropylen, lang levetid, spesielt egnet for bruk i automovtive industrien.

Plastboks: De er motstandsdyktige mot temperatur, syre, alkali, støt og høy styrke.

og gjelder for sirkulasjon, pakking og bruk av slike næringer metaller, elektronisk montering, klutfremstilling, lær og leker mv.


firmainformasjon

8.jpg

Opplysende Pallet Industry Co, Ltd er en omfattende stor plastprodukter produksjon og drift av bedrifter. Hovedsakelig engasjert i plast folding boks \ binscarte \ omsetning boks \ basket \ pallet av forsyning og produksjon som en av de høyteknologiske bedrift, og sette opp kontorer i Hong Kong og innlandet.

I dag er selskapets markedsføring nettverk dekning i inn-og utland, for eksempel Australia, India, Malaysia, Afrika og Europa og USA. utmerket og effektiv service for å vinne de fleste kunders støtte og tillit. Vår filosofi er: å kvaliteten strever etter overlevelse, omdømme og merkevare.

Våre produkter er mye brukt i petrokjemisk, kjemisk, øl, drikke, mat, medisin, tobakk, ledning og kabel, og mange andre næringer.

Når som helst, er vi ivrige etter å samarbeide med deg med hilsen, og i fellesskap skape en bedre fremtid, for utviklingen av Kinas logistikkindustri for å gi bedre service.


Sertifikat

certificate.jpg

Vår service

1. Gi OEM service

2. Høy kvalitet, konkurransedyktig pris

3. Mote stil

4. Fritt skriv ut mønsteret på produktet som du vil

5. Pakking som krav

6. Testrapport av produktene vil bli gitt hvis du trenger det

7.Vi vil svare på e-post eller faks innen 24 timer.

8.Please gjerne ring oss når som helst hvis det er noen spørsmål.

Kontakt oss fritt hvis det er spørsmål om våre produkter


Hot Tags: 62L plast beveger festet lokket beholder produsenter, fabrikk, engros, billig, pris, varmt salg, plastplastikk, plastplast til oppbevaring, tunge plastplastkasser, stabelbar plastboks, festede beholdere for lokk