60L Security Attached Lokk Solid Stackable Moving Plastic Container

1.size: 600x400x355mm2.weight: 3.23.1x20gp: 1000pcs, 1x40hq: 2400pcs

produktbeskrivelse

materiale plast
størrelse 600x400x355mm
farge blå, rød, oransje etc.
vekt 3.3kg
logo utskrift av etterspørselen din
bruk lagring, transportationg
vektgrense 40-200kg
tilpass temp. -20 ℃ -60 ℃

Vedlagte lokkbeholdere (ALC) er gjenbrukbare oppbevaringsbeholdere som er ideelle for bruk i rekkefølge, sluttet distribusjon og lagringsapplikasjoner. Låser festes forsvarlig lukket for å beskytte innholdet mot støv eller skade. Disse industrielle fraktbeholdere stabler for maksimal lagring og nest når det er tomt lagringsplass. Teksturerte bunner gir et sikkert grep på transportbånd. Sterke støpte håndtak grep er ergonomisk utformet for enkel løft og bære. Hengelås øye gir sikkerhetsalternativ. Forsterket stål hengselstifter gir mange års glatt lokkoperasjon.

firmainformasjon

Opplysende Pallet Industry Co, Ltd er en omfattende stor plastprodukter produksjon og drift av bedrifter. Hovedsakelig engasjert i plast folding boks \ binscarte \ omsetning boks \ basket \ pallet av forsyning og produksjon som en av de høyteknologiske bedrift, og sette opp kontorer i Hong Kong og innlandet. I dag er selskapets markedsføring nettverk dekning i inn-og utland, for eksempel Australia, India, Malaysia, Afrika og Europa og USA. utmerket og effektiv service for å vinne de fleste kunders støtte og tillit. Vår filosofi er: å kvaliteten strever etter overlevelse, omdømme og merkevare. Våre produkter er mye brukt i petrokjemisk, kjemisk, øl, drikke, mat, medisin, tobakk, ledning og kabel, og mange andre næringer. Når som helst, er vi ivrige etter å samarbeide med deg med hilsen, og i fellesskap skape en bedre fremtid, for utviklingen av Kinas logistikkindustri for å gi bedre service.

Kontakt oss fritt hvis det er spørsmål om våre produkter


Hot Tags: 60L Security Attached Lokk Solid Stackable Moving Plastic Container Produsenter, fabrikk, engros, billig, pris, varmt salg