16L nestbar plastboks Vedlagt lokkbeholder, nestbar plastboks

1.size: 400x300x240mm2.weight: 1.5kg3.1x20gp: 1440pcs, 1x40hq: 3480pcs

16L nestbar plastboks Vedlagt lokkbeholder, nestbar plastboks

produktbeskrivelse

Plastbevegelsesbeholdere stabler når de er stengt eller hekker når de er åpne for plassbesparende lagring og retur. Med låsbare, hengslede lokk som forhindrer det dårlige tapet av produkt, er disse beholderne den ideelle løsningen for deltaskekking og frakt.


Slitesterkt konstruksjon og overlegen design gjør at disse gjenbrukbare beholderne varer mer enn 250 turer, noe som gir god avkastning og redusert distribusjonskostnad per tur sammenlignet med bølgepapp. Konturhåndtak for enkel håndtering og dimensjonal konsistens for repeterbar ytelse i automatiserte systemer. Fullstendig resirkulerbar på slutten av levetiden.

materiale plast
størrelse 600x400x330mm
farge blå, rød, oransje etc.
vekt 3.45kg
logo utskrift av etterspørselen din
bruk lagring, transportationg
vektgrense 40kg
tilpass temp. -20 ℃ -60 ℃

firmainformasjon

Opplysende Pallet Industry Co, Ltd er en omfattende stor plastprodukter produksjon og drift av bedrifter. Hovedsakelig engasjert i plast folding boks \ binscarte \ omsetning boks \ basket \ pallet av forsyning og produksjon som en av de høyteknologiske bedrift, og sette opp kontorer i Hong Kong og innlandet. I dag er selskapets markedsføring nettverk dekning i inn-og utland, for eksempel Australia, India, Malaysia, Afrika og Europa og USA. utmerket og effektiv service for å vinne de fleste kunders støtte og tillit. Vår filosofi er: å kvaliteten strever etter overlevelse, omdømme og merkevare. Våre produkter er mye brukt i petrokjemisk, kjemisk, øl, drikke, mat, medisin, tobakk, ledning og kabel, og mange andre næringer. Når som helst, er vi ivrige etter å samarbeide med deg med hilsen, og i fellesskap skape en bedre fremtid, for utviklingen av Kinas logistikkindustri for å gi bedre service.

Annen størrelse show

Kontakt oss fritt hvis det er spørsmål om våre produkter

Hot Tags: 16L plast bevegelig festet lokke beholder produsenter, fabrikk, engros, billig, pris, varmt salg, nestbar og stabling vedlagt lokkbeholder, nestbar oppbevaringsboks / påsatt lokkboks, plastmatbeholder, plastboks med lokk